Ngopomilih kita

Perusahaan Kita

Pasar kasebut kalebu pelanggan domestik lan klien internasional. Lan perusahaan terus ngembangake pasar ing saindenging jagad.

rincian >>

Riwayat Perusahaan

Ningbo Zhen Yue Machinery Co., Ltd. profesional ing mesin cetak injeksi plastik. Mesin kasebut nduweni fitur kualitas & rega kompetitif sing stabil.

rincian >>

Sertifikat Perusahaan

CE mesin injeksi plastik; CE mesin pemotong kawat CNC.

rincian >>

Layanan Perusahaan

Saiki duwe luwih saka 500 tenaga kerja lan staf, antarane 30% kalebu personel R&D. Tim R&D iki ngidini Zhenyue nggawe produk anyar kanthi teknologi paling canggih ing jagad.

rincian >>
https://i.trade-cloud.com.cn/upload/6450/20210622131116830551.jpg

Babagan awake dhewe

Ningbo Zhen Yue Machinery Co., Ltd.

Ningbo Zhen Yue Machinery Co., Ltd. profesional ing mesin cetak injeksi plastik.
Mesin kasebut nduweni fitur kualitas & rega kompetitif sing stabil. Lan perusahaan nggawe bisnis adhedhasar kejujuran & profesi. Produk utama perusahaan yaiku Mesin Cetakan Injeksi Standar, Mesin Cetakan Injeksi Medis, Mesin Cetakan Injeksi Liyane, Mesin Potong Kawat EDM Standar, Mesin Potong Kawat EDM Liyane.
Pasar kasebut kalebu pelanggan domestik lan klien internasional. Lan perusahaan terus ngembangake pasar ing saindenging jagad. Kita ngurmati reputasi dhewe ing pasar, lan ngarep-arep bisa ngladeni luwih akeh kanca ing wektu sing cedhak.

Enquiry For Pricelist

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Kabar paling anyar

  • QR