130 Ton Mesin Injeksi Injeksi Set
  • 130 Ton Mesin Injeksi Injeksi Set - 0 130 Ton Mesin Injeksi Injeksi Set - 0

130 Ton Mesin Injeksi Injeksi Set

Mesin Ton Mould Injeksi Infus 130 ton ngolah kabeh jinis bahan Termoplastik lan Thermoset kanthi macem-macem Sekrup lan Barel kanggo saben aplikasi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

130 Ton Mesin Injeksi Injeksi Set

pilihan Jarum Kursi Medis Mould luwih lengkap babagan rincian Jarum Medis Kursi Moem utawa pemasok china.


130 Ton Mesin Injeksi Injeksi Set

Perusahaan kami nyedhiyakake desain lan produksi cetakan kanggo macem-macem jinis jarum suntik, bagean set infu, jarum, jarum hub, dll. Produk plastik medis sing bisa digunakake. Cetakan khusus kasedhiya.

 

Mesin Mould Injeksi Model NO.ZX-130M

Sertifikasi Komputerisasi CE, ISO9001: 2008

Injeksi Motor Servo Motor Jenis

Bobot 187-293G

Spasi Antarane Bar Tie 425 X 425mm

Produk Medis, Set Infus, Syringe, Kesehatan

Merek Dagang

Cover Film Film Plastik Cover, Pad Kayu, Film Bungkus

Spesifikasi4,8 x 1,2 x 1,9 M Tiongkok Asal

Kode HS8477101090

 

130ton Infusion Set Injeksi Molding Machine ngolah kabeh jinis bahan Termoplastik lan Thermoset kanthi macem-macem Sekrup lan Barel kanggo saben aplikasi.

Mesin kisaran 60 Ton nganti 5550 Ton lan Langsung kasedhiya sawetara saka 410Ton nganti 5550Ton. Mesin elit nawakake kombinasi ROI paling apik (Return of Investment) lan COW (Biaya Kepemilikan)


130 Ton Mesin Injeksi Injeksi Sethas more than 35 years experience in manufacturing injection molding machine (call IMM), Elite IMM with KEBA control system (same as ENGLE). 

IMM kita kanthi macem-macem seri lan model sing dipilih, kanggo memenuhi persyaratane para pelanggan. Elite nyedhiyakake OEM kanggo Toshiba IMM, dadi kita duwe teknologi Jepang lan sistem kontrol kualitas sing apik.



Panas Tags: Mesin Ton Injeksi Inti 130 ton, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR