Mesin Ton Injeksi Set Syringe 130 ton
  • Mesin Ton Injeksi Set Syringe 130 ton - 0 Mesin Ton Injeksi Set Syringe 130 ton - 0

Mesin Ton Injeksi Set Syringe 130 ton

Sistem pembukaan lan penutupan cetakan tekanan langsung, struktur injeksi horisontal, bisa nyetel cetakan kanthi luwih cepet, lan ngontrol posisi kanthi luwih tepat.
Luwih cocog kanggo ngasilake bagean LSR sing bisa dicopot kanthi otomatis saka cetakan.
130 ton Mesin Jarum Suntik Suntik Setel struktur rel geser sing maju, sing bisa nyuda polusi minyak lan nggawe mesin luwih cepet lan stabil.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

130 ton Pambuka Mesin Cetakan Injeksi Syringe

Cols miwiti pencegahan, weker kanggo piranti kabel leleh injeksi.

Piranti kabel leleh.

Desain sekrup lan laras khusus kasedhiya kanggo ngolah macem-macem persyaratan materi.

 

130 ton Mesin Jarum Suntik Suntik Setel struktur rel geser sing maju, sing bisa nyuda polusi minyak lan nggawe mesin luwih cepet lan stabil.

Sistem penyegel pola nozel pola pin aktif, sing bisa njamin injeksi kanthi luwih akurat.

Temokake syarat produksi multi-stasiun

 

Sistem motor servo kinerja tinggi wis diinstal, sing bisa njamin mesin bisa digunakake kanthi luwih akurat lan ngirit energi.

Mesin Mould Injeksi Model NO.ZX-130M

Sertifikasi Komputerisasi CE, ISO9001: 2008

Injeksi Motor Servo Motor Jenis

Bobot 187-293G

Spasi Antarane Bar Tie 425 X 425mm

Produk Medis, Set Infus, Syringe, Kesehatan

Merek Dagang

Cover Film Film Plastik Cover, Pad Kayu, Film Bungkus

Spesifikasi 4,8 x 1.2 x 1,9 M Tiongkok Asal

Kode HS8477101090

 

Mesin Ton Injeksi Set Syringe 130 ton

Proses mbentuk anti banyu, elastis lan presisi tinggi bahan silikon cair wis akeh digunakake ing bagean silikon kayata segel anti banyu gabungan, diafragma tanduk, kasus ponsel.


Mesin Ton Injeksi Set Syringe 130 ton

Karakteristik biologis sing apik lan teknologi pembentuk bahan silikon cair sing bermutu wis akeh digunakake ing aksesoris silikon kayata kateter & sendi, tabung lambung, krenjang gigi, bola tekanan negatif, tutup pelindung sayatan, balon lan liya-liyane ing medis industri.



Panas Tags: Mesin Ton Injeksi Set 130 ton Syringe, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR