Mesin Cetakan Injeksi 140ton
  • Mesin Cetakan Injeksi 140ton - 0 Mesin Cetakan Injeksi 140ton - 0

Mesin Cetakan Injeksi 140ton

Mesin Cetakan Injeksi 140ton kualitas stabil, biaya kompetitif, ngirit energi, kualitas tinggi, rega cukup.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka Mesin Cetakan Injeksi 140ton

Platen T-slot bisa nambah kenceng umume clamping unit nganti 30%, nggawa kemudahan kanggo instalasi lan nyopot cetakan, nyuda nyandhang utas amarga nggunakake bolongan sekrup jangka panjang lan nambah umure platen. memenuhi persyaratan cetakan khusus cetakan lan cetakan luwih ditrapake.


Spesifikasi Mesin Cetakan Injeksi 140ton

Desain sing dioptimalake saka 5-point toggle vertikal dhuwur. Nggedhekake toggle lan rasio stroke silinder clamping dadi stroke pambuka, mula siklus garing saya kurang saka 30%.

Ukuran platen lan reresik bar dasi ditambah kanggo produksi cetakan injeksi liyane.


Model NO.ALS-140

Sertifikasi CE, ISO9001: 2008

Injeksi Motor Servo Motor Jenis

Bobot 185-292g

Spasi Antarane Bar Tie 410mmx410mm

Produksi 1 Produksi Rumah Tangga, Contone Peti / Garpu / Dolanan / Tutup

Produksi 2 Produksi Industri, Contone, Pipe-Fitting

Produksi 3 Produksi Liyane, Contone Medis / Pertanian

Kualitas Stabil Fitur, Biaya Kompetitif, Merek Dagang Layanan Ati-ati OEM

Cover Film Film Plastik Cover, Pad Kayu, Film Bungkus

Spesifikasi 5mx 1.25m x 1.85m

Kode HS8477101090

 

Rincian Mesin Cetakan Injeksi 140ton

· Output-toggle cetakan-jinis clamping nampilake deformasi minimal platen cetakan lan flatness akurat.

· Unit injeksi nggunakake desain geser linier gesekan rendah, stabilitas injeksi saka paningkatan substansial ing produk.

· Struktur mesin kaku nyuda deformasi kanthi minimal, sanajan akurasi produk tetep.

· Cocog banget kanggo produk sing mbutuhake akurasi permukaan sing luwih dhuwur.

· Stroke pembukaan cetakan dawa sing luwih dawa.

· Cocog kanggo produk sing luwih jero.


Komentar:
1, perusahaan kasebut duwe hak kanggo ngowahi kabeh informasi (kalebu tembung, foto) ing ndhuwur.
2, amarga pangembangan teknologi, desain utawa spesifikasi Mesin Cetakan Injeksi140ton bakal diganti tanpa ana kabar sadurunge.

3, yen sampeyan butuh mesin CE, coba critakake sadurunge supaya bisa. Yen ora, kita nyedhiyakake mesin normal (dudu mesin CE). Mesin CE khusus lan larang. Kabeh jinis gantungan bisa dirancang miturut panjaluk sampeyan. Logo merek sampeyan uga bisa disesuaikan.



 

Panas Tags: Mesin Cetakan Injeksi 140ton, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR