Mesin Ton Injeksi Fork 170 ton
  • Mesin Ton Injeksi Fork 170 ton - 0 Mesin Ton Injeksi Fork 170 ton - 0

Mesin Ton Injeksi Fork 170 ton

Mesin cetak injeksi garpu 170 ton duwe tangki bahan bakar sing bisa dicopot oli, filter magnetik lan filter bypass.
Lan ana sistem pelumasan sing cukup lan efisien, lan sistem minyak respon modhal sing hemat energi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin Ton Injeksi Fork 170 ton

Tangki bahan bakar sing bisa dicopot oli, filter magnetik lan filter bypass

Sistem pelumasan sing cukup lan efisien

Sistem minyak respon tinggi hemat energi

 

Mesin Ton Injeksi Fork 170 ton

Sensor presisi tinggi, kontrol multi-level stroke pambuka, kacepetan lan posisi.

Kacang tali dasi sing fleksibel ngilangi fraktur lemes lan njamin umur servis dawa saka rod dasi.

 

Mesin Ton Injeksi Fork 170 ton

Model NO.ZX-260 Fork / piso / sendok Cetakan M

Sertifikasi Komputerisasi CE, ISO9001: 2008

Injeksi Motor Servo Motor Jenis

Bobot 497-715g

Spasi Antarane Bar Tie 575 X 575mm

Produk Rumah Tangga, Paket, Elektronik, Fitting, Medis

Merek dagang HANPLAS, OEM

Cover Film Film Plastik Cover, Pad Kayu, Film Bungkus

Spesifikasi 6 x 1,4 x 2,2 M Asal Tiongkok

Kode HS8477101090


Mesin Ton Injeksi Fork 170 ton

Pintu keamanan dilengkapi piranti keamanan telung hidrolik, mekanik lan listrik kanggo nglindhungi operator mesin kanthi lengkap.


Mesin Ton Injeksi Fork 170 ton

Sistem hemat energi, output ora bakal ngasilake konsumsi energi tambahan miturut pangowahan beban.

Sajrone tahap nyekeli, motor servo nyuda konsumsi energi, nggunakake 0 energi ing fase pendinginan mesin, lan ngirit 20% -80% konsumsi energi dibandhingake karo mesin standar.



Panas Tags: Mesin Ton Injeksi Fork 170 ton, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR