Mesin cetak Injeksi Knife 170 ton
  • Mesin cetak Injeksi Knife 170 ton - 0 Mesin cetak Injeksi Knife 170 ton - 0

Mesin cetak Injeksi Knife 170 ton

Mesin cetak Injeksi Knife 170 ton duwe pimpinan dobel, injeksi silinder dobel sing seimbang. Sekrup injeksi langsung didorong karo motor hidrolik torsi dhuwur kanthi kecepatan rendah.
Lan bisa entuk kacepetan tanpa langkah. Sekrup kanthi desain paling luweh seneng karo fitur aplikasi sing wiyar, plastikan lan efisiensi tinggi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin cetak Injeksi Knife 170 tonPambuka

Mesin cetak Injeksi Knife 170 ton duwe pimpinan dobel, injeksi silinder dobel sing seimbang.

Sekrup injeksi langsung didorong karo motor hidrolik torsi dhuwur kanthi kecepatan rendah.

Lan bisa entuk kacepetan tanpa langkah.

Sekrup kanthi desain paling luweh seneng karo fitur aplikasi sing wiyar, plastikan lan efisiensi tinggi.

Piranti dekompresi bisa nyegah bahan plastik ngecet.


Mesin cetak injeksi 170 ton Knife Sekrup mesin cetak injeksi sing ditrapake kanggo kabeh jinis serat kaca, plastik lan PPA, PO, PPS, LCP, geni ABS, bubuk bakelite, bubuk magnetik, PC lan plastik teknik khusus liyane.

Alesan kenapa plastik bisa maju kanthi muter sekrup amarga macem-macem tumindak pasukan eksternal.


Detail ton Mesin Cetakan Injeksi Pisau 170 ton

Model NO.ZX-350 piso / garpu / Sendok Mesin Cetakan

Sertifikasi Komputerisasi CE, ISO9001: 2008

Injeksi Motor Servo Motor Jenis

Bobot 1068-1423G

Spasi Antarane Bar Tie 675 X 675 mm

Mesin Cetakan Injeksi Knife / Fork / Spoon

Merek dagang HANPLAS, OEM

Cover Film Film Plastik Cover, Pad Kayu, Film Bungkus

Spesifikasi 6,9 x 1,7 x 2,5 M Tiongkok Asal

Kode HS8477101090


Mesin cetak Injeksi Knife 170 ton

Ana rega sing cukup kanggo mbayar cetakan utawa mati.

Yen anggaran sampeyan sithik banget, kemungkinan sampeyan bakal mbangun utawa ndandani Coba nyuda dolar pungkasan kanthi ora bisa ngira-ngira tikel biaya proyek kasebut.

Nanging, regane sampeyan mbayar cetakan.

Biaya sampeyan terus mbayar cetakan sing durung dibangun kanthi bener.



Mesin cetak Injeksi Knife 170 ton

Anggota tim trampil ing bidang desain, bangunan cetakan, lan cetakan plastik, mula ora prelu sampeyan njaluk tugas nggawe produksi cetakan plastik sing lengkap utawa sampeyan mung butuh uji coba prototipe, kita bisa ngrampungake kabeh panjaluk sampeyan .



Panas Tags: Mesin Ton Injeksi Pisau 170 ton, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR