Mesin cetak Injeksi Sendok 170 ton
  • Mesin cetak Injeksi Sendok 170 ton - 0 Mesin cetak Injeksi Sendok 170 ton - 0

Mesin cetak Injeksi Sendok 170 ton

Mesin cetak Injeksi Sendok 170 ton minangka kinerja stabil, biaya kompetitif, hemat energi, lan kualitas tinggi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin cetak Injeksi Sendok 170 ton Ipambuka

Mesin cetak kompresi cap Ton Injeksi 170 ton Sendok digunakake kanggo nggawe tutup soda lan tutup banyu kanthi plastisitas suhu dhuwur.

Mesin iki gampang dioperasikake, ngirit biaya listrik, banyu lan tenaga kerja.

Dibandhingake karo mesin injeksi konsumsi energi sing padha, produksi bisa tuwuh nganti telu utawa kaping papat. Kajaba iku, ora ana bahan sing boroske.

Dadi nyuda biaya nggawe topi kanthi gedhe.

 

Detail ton Mesin Cetakan Injeksi Sendok 170 ton

Model NO.ZX-400 garpu / piso / sendok Mesin Cetakan Injeksi

Sertifikasi Komputerisasi CE, ISO9001: 2008

Spasi Motor Servo Motor Spasi Antarane Bar Tie 735 X 735mm

Produk Rumah Tangga, Paket, Elektronik, Fitting, Medis

Merek dagang HANPLAS, OEM

Cover Film Film Plastik Cover, Pad Kayu, Film Bungkus

Spesifikasi 7,2 x 1,7 x 2,6 M Tiongkok Asal

Kode HS8477101090


170 Ton Mesin Cetakan Injeksi Sendok nggabungake teknologi liyane menyang mesin LPIM kayata Kontrol Gas Mbantu, Sistem Kontrol Tekanan Rongga, Sistem Kontrol Runner Panas, lan Sistem Pangowahan Cetakan Cepet.

 

Mesin cetak Injeksi Sendok 170 ton

Tekanan rongga cetakan ana 10 "20 kali luwih murah tinimbang cetakan injeksi konvensional sing ngidini panggunaan cetakan aluminium biaya murah tanpa runner panas, amarga sistem runner manifold & nozel integral ing mesin kasebut.

Akeh cetakan lan bagean gedhe kanthi ukuran sing beda bisa dicetak bebarengan.



Panas Tags: 170 Ton Mesin Cetakan Injeksi Sendok, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR