170 ton Mesin Cetakan Injeksi 300gram
  • 170 ton Mesin Cetakan Injeksi 300gram - 0 170 ton Mesin Cetakan Injeksi 300gram - 0

170 ton Mesin Cetakan Injeksi 300gram

170 ton Mesin Cetakan Injeksi 300gram kualitas stabil, biaya kompetitif, Ngirit Energi, Rega Wajar.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

170 Pambuka Mesin Injeksi Ton 300grams Pambuka

Mesin 300 Injeksi Injeksi 170 ton 300 gram, khusus digawe kanggo siklus cepet lan bagian tembok sing lancip, disorot kanthi kecepatan lan akurasi kanthi efisiensi energi sing dhuwur. Kanthi cetakan lingkungan bebas saka kontaminan - "Clear Room - bisa digunakake ing aplikasi khusus, kayata paket panganan lan obat-obatan, lan uga aplikasi teknis.


170 ton Mesin Cetakan Injeksi 300gram

Mung Drive Listrik sing bisa nyepetake kacepetan denyut nadi, ngluwihi kacepetan injeksi 300 mm / detik, gerakan sing stabil lan harmoni, nggawa sampeyan tonggak sejarah anyar.

Unit pengukuran Servo-Electric independen, entuk 100% gerakan baleni, gerakan simultan multi-sumbu lan siklus cetakan sing dioptimalake banget.


Model NO.ALS-170Komputer

Injeksi Motor Servo Motor Jenis

Bobot 284-444G

Spasi Antarane Bar Tie 470mmx470mm

Produksi 1 Produksi Rumah Tangga, Contone Peti / Garpu / Dolanan / Tutup

Produksi 2 Produksi Industri, Contone, Pipe-Fitting

Produksi 3 Produksi Liyane, Contone Medis / Pertanian

Kualitas Stabil Fitur, Biaya Kompetitif, Layanan Ati-ati, Merek Dagang OEM

Cover Film Film Plastik Cover, Pad Kayu, Film Bungkus

Spesifikasi 5.41mx 1.3m x 2.1m Tiongkok Asal

Kode HS8477101090


Rincian Mesin Ton Injeksi 170 ton 300 gram

Desain platen khusus kanggo mekanisme clamping nampilake fitur clamping kanthi kecepatan tinggi.

Gaya clamping, stroke bukaan cetakan lan jarak ing antarane tali dasi gampang disesuaikan.

Pangaturan cetakan sing cepet lan akurat nggawe mesin cocog kanggo produksi fleksibel.

Distribusi gaya seragam ing cetakan njamin akurasi produk sing dhuwur.

Gaya ketegangan seragam ing tali bar kanggo ningkatake umur layanan sing dramatis.

Konstruksi sing disederhanakake tanpa masalah nganggo clamp toggle.

Struktur mesin kaku, deformasi minimal lan akurasi produk sing konsisten.




170 ton Mesin Cetakan Injeksi 300gram Komentar:
1, perusahaan kasebut duwe hak kanggo ngowahi kabeh informasi (kalebu tembung, foto) ing ndhuwur.
2, amarga pangembangan teknologi, desain utawa spesifikasi saka170ton Injeksi Mesin Cetakan 300gram bakal diganti tanpa ana kabar sadurunge.

3, yen sampeyan butuh mesin CE, coba critakake sadurunge supaya bisa. Yen ora, kita nyedhiyakake mesin normal (dudu mesin CE). Mesin CE khusus lan larang. Kabeh jinis gantungan bisa dirancang miturut panjaluk sampeyan.

Logo merek sampeyan uga bisa disesuaikan.



Panas Tags: Mesin Ton Injeksi 170 ton 300gram, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR