Mesin Cetakan Injeksi 220ton 500 gram
  • Mesin Cetakan Injeksi 220ton 500 gram - 0 Mesin Cetakan Injeksi 220ton 500 gram - 0

Mesin Cetakan Injeksi 220ton 500 gram

Mesin pemetaan Injeksi 220ton 500 gram bisa ngatasi macem-macem jinis bahan termoplastik lan thermosetting, saben aplikasi duwe akeh sekrup lan tong.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka Mesin Injeksi 220ton 500gram Pambuka

Kapasitas konsumsi tangki minyak udakara kurang saka 50% dibandhingake karo mesin pompa tetep konvensional. Kajaba iku, ing kondisi produksi tanpa henti, kualitas minyak tetep apik angger suhu stabil lan sithik.

Komisioner penukar panas efisiensi tinggi uga nganyari kapasitas pendinginan IMM; mula, banyu adhem kurang dikonsumsi.

Mesin Cetakan Injeksi 220ton 500gram Fitur desain sing apik banget nggawe mesin Elite serbaguna kanggo nggunakake produktivitas, daya tahan, lan gampang dijaga

Elite nggunakake komponen utama saka pabrikan sistem Servo sing kondhang ing donya, sistem hidrolik kontroler mikroprosesor bagean listrik lan bagian pelumasan

Desain kasebut nggunakake komponen mekanik sing kuat banget.


Spesifikasi Mesin Mould Injeksi 220ton 500 gram

Model NO.ALS-220Komputer

Sertifikasi CE, ISO9001: 2008

Injeksi Motor Servo Motor Jenis

Bobot 377-564G

Spasi Antarane Bar Tie 530mmx530mm

Produksi 1 Produksi Rumah Tangga, Contone Peti / Garpu / Dolanan / Tutup

Produksi 2 Produksi Industri, Contone, Pipe-Fitting

Produksi 3 Produksi Liyane, Contone Medis / Pertanian

Kualitas Stabil Fitur, Biaya Kompetitif, Layanan Ati-ati, Merek Dagang OEM

Cover Film Film Plastik Cover, Pad Kayu, Film Bungkus

Spesifikasi 5.8mx 1.6m x 2.24m Tiongkok Asal

Kode HS8477101090

 

Rincian Mesin Pencetakan Injeksi 220ton 500 gram

Kemampuan kanggo ngolah kabeh jinis bahan Termoplastik lan Thermoset kanthi macem-macem Sekrup lan Barel kanggo saben aplikasi.

Mesin kisaran 90 Ton nganti 1650 Ton lan Langsung kasedhiya sawetara saka 90Ton nganti 320Ton.

Mesin Elite nawakake kombinasi ROI paling apik (Return of Investment) lan COW (Cost of Ownership).


Komentar:
1, perusahaan kasebut duwe hak kanggo ngowahi kabeh informasi (kalebu tembung, foto) ing ndhuwur.
2, amarga pangembangan teknologi, desain utawa spesifikasi 220ton Injeksi Mesin Moulding 500gram bakal diganti tanpa ana kabar sadurunge.
3, yen sampeyan butuh mesin CE, coba critakake sadurunge supaya bisa. Yen ora, kita nyedhiyakake mesin normal (dudu mesin CE). Mesin CE khusus lan larang.

Kabeh jinis gantungan bisa dirancang miturut panjaluk sampeyan.

Logo merek sampeyan uga bisa disesuaikan.



Panas Tags: Mesin Cetakan Injeksi 220ton 500gram, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR