Mesin Cetakan Injeksi Barrel
  • Mesin Cetakan Injeksi Barrel - 0 Mesin Cetakan Injeksi Barrel - 0

Mesin Cetakan Injeksi Barrel

FEA ngrancang mesin clamping limang gabungan dobel
-Platen kaku kaku kanthi papan sing luwih gedhe ing antarane tali tali
Platen sing bisa dipindhah didhukung dening sistem slide sing bisa diatur sing nambah paralelisme platen lan wektu urip dasi-bar lan jamur
-Sistem pelumasan sing dioptimalake kanggo njamin clamping presisi lan ndawakake wektu urip clamping.
Mesin Cetakan Injeksi Barrel duwe struktur braket pandhuan dobel, multipoint tetep njamin injeksi kanthi lancar lan akurat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka Mesin Cetakan Injeksi Barrel

Mesin Cetakan Injeksi Barrel duwe struktur braket pandhuan dobel, multipoint tetep njamin injeksi kanthi lancar lan akurat

-Kecepatan tinggi lan tekanan dhuwur nganggo desain injeksi khusus, nambah kacepetan injeksi

Silinder injeksi, motor minyak premold lan sekrup plastik ana ing pusat sing padha, kanggo nambah tekanan injeksi lan kacepetan injeksi, kanggo nggayuh presisi tinggi, cetakan injeksi cepet

Mesin Mould Injeksi Pipa Fitting 130 ton Nganggo pompa sing diimpor, swara sithik, umur dawa, kinerja stabil

Katup hidrolik kinerja tinggi, kurang kegagalan, switch cepet, perawatan sing gampang

-Motiv tekanan rendah nglindhungi sistem, sing luwih cocog kanggo cetakan presisi

-Minyak pelumasan ing sistem pelumasan gumantung bisa melumasi ing endi wae ing kahanan sing paling apik

 

Mesin Cetakan Injeksi Barrel

Mesin Cetakan Injeksi Barrel (Model: ZX-130)

Sertifikasi Komputerisasi CE, ISO9001: 2008

Injeksi Motor Servo Motor Jenis

Bobot 187-293G

Spasi Antarane Bar Tie425 X 425mm

Produk Rumah Tangga, Paket, Elektronik, Fitting, Medis

Merek dagang HANPLAS, OEM

transportasi Paket Film Plastik Cover, Pad Kayu, Film Bungkus

Spesifikasi 4,8 x 1.2 x 1,9 M Tiongkok Asal

Kode HS8477101090

 

Details of Mesin Cetakan Injeksi Barrel

Kinerja hemat energi luwih apik kanthi nggunakake motor servo listrik kanggo drive pump hidrolik, saliyane drive motor servo listrik kanggo mekanisme cetakan / nutup lan mekanisme ejeksi.

 

 

Komentar:
1, perusahaan kasebut duwe hak kanggo ngowahi kabeh informasi (kalebu tembung, foto) ing ndhuwur.
2, due to technology development, the design or specification of Mesin Cetakan Injeksi Barrel would be changed without any prior notice. 
3, yen sampeyan butuh mesin CE, coba critakake sadurunge supaya bisa. Yen ora, kita nyedhiyakake mesin normal (dudu mesin CE). Mesin CE khusus lan larang.

Kabeh jinis gantungan bisa dirancang miturut panjaluk sampeyan.

Logo merek sampeyan uga bisa disesuaikan.



Panas Tags: Mesin Cetakan Injeksi Barrel, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR