Mesin Mould Injeksi Basket
  • Mesin Mould Injeksi Basket - 0 Mesin Mould Injeksi Basket - 0

Mesin Mould Injeksi Basket

Mesin Cetakan Injeksi Basket minangka kinerja stabil, biaya kompetitif, ngirit energi, kualitas tinggi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka Mesin Cetakan Injeksi Basket

Desain khusus medium minyak kanthi karakteristik kayata tekanan dhuwur lan resistensi nyandhang bisa nyebabake efek pelumasan sing sampurna ing pin toggle lan bushings.

Utamane, Mesin Cetakan Injeksi Basket Kanggo mesin sing mbutuhake aliran sing luwih dhuwur, unit servo master sing nggabungake unit servo budak siji utawa pirang-pirang nggunakake Sistem Master-Slave. Bisa nyedhiyakake aliran sing cukup kanggo mesin sing luwih gedhe.


Spesifikasi Mesin Cetakan Injeksi Basket

Mesin Mould Injeksi Model NO.ZX-350

Sertifikasi Komputerisasi CE, ISO9001: 2008

Injeksi Motor Servo Motor Jenis

Bobot 1068-1423G

Spasi Antarane Bar Tie 675 X 675 mm

Peti Produk, Kranjang, Merek Dagang Tong

Sampul Film Plastik Paket Transportasi Khusus, Pad Kayu, Film Dibungkus

Spesifikasi 6,9 x 1,7 x 2,5 M Tiongkok Asal

Kode HS8477101090

 

Rincian Mesin Cetakan Injeksi Basket

Alat mesin (mesin pemotong logam), kayata Pusat Turning, CNC Lathes, Engine Lathes lan Pusat Mesin.

Mesin Pangolah Plastik (Mesin Cetakan Injeksi Plastik lan Mesin Cetakan Blow).

Casting abu-abu lan nodular, disedhiyakake kasar utawa mesin.


Komentar:
Tata letak Mesin Cetakan Injeksi Basket sing dipasang ing platen miturut standar Euromap. Fitur opsional kayata instalasi katup proporsional kanggo kontrol posisi utawa ejector kanthi cepet uga kasedhiya.

Kabeh jinis gantungan bisa dirancang miturut panjaluk sampeyan.

Logo merek sampeyan uga bisa disesuaikan.



Panas Tags: Mesin Cetakan Injeksi Basket, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR