Mesin Cetakan Injeksi Kamar Mandi
  • Mesin Cetakan Injeksi Kamar Mandi - 0 Mesin Cetakan Injeksi Kamar Mandi - 0

Mesin Cetakan Injeksi Kamar Mandi

Mesin Cetakan Injeksi Kamar Mandi minangka kinerja stabil, kualitas tinggi, biaya kompetitif, lan ngirit energi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka Mesin Cetakan Injeksi Kamar Mandi

Mesin Cetakan Injeksi Kamar Mandi Kanthi mesin kasebut, resin poliethelin dicampur karo konsentrasi warna lan aditif UV kanggo ngasilake lembaran plastik sing diekstrusi plastik, sing banjur digunakake ing operasi produksi termoforming lan CNC.

Kita bisa ngontrol konsistensi warna, jembaré, lan kekuwatan produk kanthi sampurna.


Rincian Mesin Cetakan Injeksi Kamar Mandi

Model NO.ZX-300Komputer

Sertifikasi CE, ISO9001: 2008

Injeksi Motor Servo Motor Jenis

Bobot 656-916g

Spasi Antarane Bar Tie 605 X 605 mm

Produk Sanitary, Fitting Bathroom, Fitting Sanitary

Merek dagang

Cover Film Film Plastik Cover, Pad Kayu, Film Bungkus

Spesifikasi 6.4 x 1.6 x 2.4 M Tiongkok Asal

Kode HS8477101090


Mesin Cetakan Injeksi Kamar Mandi Resin polimer, pigmen lan aditif dicampur ing silinder sing ana sekrup timbal balik.

Sawise bahan digawe panas dadi cairan likat homogen, sekrup meksa bahan kasebut menyang cetakan tertutup kanggo mbentuk bentuk padhet sing sederhana lan rumit.

Layar mabur, gagang, latches lan spigot minangka conto proses manufaktur iki.


Mesin Cetakan Injeksi Kamar Mandi

Biaya mesin cetakan injeksi plastik bisa uga katon larang, nalika pisanan mriksa kuotasi.

Nanging investasi ing mangsa ngarep perusahaan sampeyan.

Kita duwe pelanggan sing nggarap mesin sing andal sing padha luwih saka 30 taun.

Rega mesin sing performa dawa lan awet mesthi larang.



Panas Tags: Mesin Cetakan Injeksi Kamar Mandi, Suplier, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR