Mesin Cetakan Injeksi Bobbin
  • Mesin Cetakan Injeksi Bobbin - 0 Mesin Cetakan Injeksi Bobbin - 0

Mesin Cetakan Injeksi Bobbin

Mesin Cetakan Injeksi Bobbin yaiku intelijen (AI) ing mesin cetak injeksi, kanthi kapabilitas cetakan presisi sing luwih dhuwur lan dipercaya saka sadurunge. Dirancang kanggo kaku sing luwih gedhe, kinerja Roboshot sing kabukten dadi solusi sing sampurna kanggo kamar bersih lan lingkungan cetakan liyane sing nuntut kontrol proses sing tepat, injeksi kecepatan tinggi, lan kemampuan ngulang sing konsisten.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka Mesin Cetakan Injeksi Bobbin

Mesin Cetakan Injeksi Bobbin yaiku intelijen (AI) ing mesin cetak injeksi, kanthi kapabilitas cetakan presisi sing luwih dhuwur lan dipercaya saka sadurunge.

Dirancang kanggo kaku sing luwih gedhe, kinerja Roboshot sing kabukten dadi solusi sing sampurna kanggo kamar bersih lan lingkungan cetakan liyane sing nuntut kontrol proses sing tepat, injeksi kecepatan tinggi, lan kemampuan ngulang sing konsisten.


Mesin Cetakan Injeksi Bobbin nduweni perlindungan lan proteksi eject, lan fitur perawatan pencegahan cetakan injeksi supaya prosesor plastik bisa mlaku kanthi lancar.

Roboshot bisa menehi tandha marang operator sadurunge ana masalah, nyedhiyakake pangopènan sing luwih efektif, luwih sithik perbaikan lan kurang wektu sithik kanggo mesin lan cetakan kasebut, lan fungsionalitas sing cocog kanggo pangguna tegese sampeyan bisa nggunakake fitur kasebut kanthi latihan minimal.


Rincian Mesin Cetakan Injeksi Bobbin

Model NO.ZX-350

Sertifikasi Komputerisasi CE, ISO9001: 2008

Injeksi Motor Servo Motor Jenis

Bobot 1068-1423G

Spasi Antarane Bar Tie 675 X 675 mm

Produk 1 Produksi Rumah Tangga, Contone Peti / Garpu / Dolanan / Tutup

Produksi Industri 2, Contone, Pipe-Fitting

Produksi 3 Produksi Liyane, Contone Medis / Pertanian

Kualitas Stabil Fitur, Biaya Kompetitif, Layanan Ati-ati

Merek dagang OEM

Cover Film Film Plastik Cover, Pad Kayu, Film Bungkus

Spesifikasi 6,9 x 1,7 x 2,5 M Tiongkok Asal

Kode HS8477101090

 

Mesin Cetakan Injeksi Bobbin

Kontrol Tanggepan Tinggi (SDM) ngidini sampeyan milih saka wolung mode beda kanggo transfer tekanan saka injeksi menyang bungkus kanggo cetakan paling luweh saka bagean kasebut.

Kanggo bagean tembok sing kandel, Kontrol SDM unggul nalika nyegah tandha sink. Kanggo bagean tembok sing lancip, ngalangi nyemprot lan nambah keseragaman kinerja ketebalan tembok.

 

 

Mesin Cetakan Injeksi Bobbin

Tanpa pasokan minyak, filtrasi utawa pembuangan, Roboshot minangka mesin hemat energi € sing bakal ngirangi biaya operasional.

Direkayasa kanggo nyuda konsumsi energi 50 nganti 80% kanthi siklus sing bisa diulang lan tepat sing luwih cepet 5 nganti 50% dibandhingake karo mesin hidrolik.



Panas Tags: Mesin Cetakan Injeksi Bobbin, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR