Mesin Cetakan Injeksi Peti
  • Mesin Cetakan Injeksi Peti - 0 Mesin Cetakan Injeksi Peti - 0

Mesin Cetakan Injeksi Peti

Mesin Cetakan Injeksi Crate yaiku keselarasan nozel sing gampang sawise kreta injeksi luwih apik. Perawatan gampang lan pangopènan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka Mesin Cetakan Injeksi Crate

Mesin cetak injeksi plastik sing wis kabukten kinerja kanthi kacepetan injeksi sing luwih cepet, Seri TX bakal nyengkuyung panjaluk produktivitas sing dhuwur.

Mesin cetak injeksi plastik Seri TX nampilake desain struktural anyar sing nduweni karakteristik injeksi kanthi kecepatan tinggi.

Analisis gerakan clamping sing dioptimalake. Mekanisme beralih silinder dobel.

 

Mesin Cetakan Injeksi Crate Kinerja luar biasa ing saben detail.

Prioritas kualitas kepemimpinan teknologi. CLF ngupayakake kaunggulan lan inovasi langgeng.

Kontrol pangguna-loropaken ... Kontrol paling anyar gampang dipelajari lan digunakake.

 

Spesifikasi Mesin Cetakan Injeksi Peti

Model Mo.ZX-650 Mesin Cetakan Injeksi Peti Plastik

Sertifikasi Komputerisasi CE, ISO9001: 2008

Injeksi Motor Servo Motor Jenis

Bobot 2634G

Spasi Antarane Bar Tie 910 X 910 mm

Produk Preform Pet, Rumah Tangga, Fipe Pipa, Lampu Dagang Lampu Mobil Zhenyue / OEM / ODM

Paket Transportasi 1PC / Film Plastik

Spesifikasi 9,7 x 2,2 x 2,6 M Tiongkok Asal

Kode HS8474809090

 

Rincian Mesin Cetakan Injeksi Krat

Precision: struktur mekanik optimis sing dhuwur kanthi kontrol teknologi tinggi, nambah umur mesin lan presisi.

Cepet: Kacepetan injeksi dhuwur nyuda wektu siklus.

Awet: Platen luwih kenthel kanggo nambah kekuwatan, bebas saka cetakan cacat.

Stabil: injeksi silinder ganda, stabilitas lan linuwih.

 

Ing taun-taun pungkasan, Zhenyue entuk penghargaan berturut-turut, contone, "Salah Atusan Atas Kunci ing Ningbo", "Perusahaan Kredit AAA ing Ningbo", ETC.

Mesin Cetakan Injeksi Crate menang Hadiah HI-tech lan Hadiah Produk Anyar Tingkat Kota, Provinsi lan Negara. Skala konstruksi total Zhenyue tekan 66.000 meter persegi.

Kanthi pusat pengelolaan kelas pertama, saiki duwe luwih saka 500 tenaga kerja lan staf, ing antarane 30% kalebu personel R&D.

Tim R&D iki ngidini Zhenyue nggawe produk anyar kanthi teknologi paling canggih ing jagad.

Kabeh jinis gantungan bisa dirancang miturut panjaluk sampeyan.

Logo merek sampeyan uga bisa disesuaikan.



Panas Tags: Mesin Cetakan Injeksi Peti, Suplier, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR