Mesin Mould Injeksi Aksesoris Listrik
  • Mesin Mould Injeksi Aksesoris Listrik - 0 Mesin Mould Injeksi Aksesoris Listrik - 0

Mesin Mould Injeksi Aksesoris Listrik

Mesin Cetakan Injeksi Aksesoris Listrik nduweni Bagian Mesin Mesin Kacepetan Dhuwur.
Mesin Cetakan Injeksi Aksesoris Listrik ndhukung mesin baja campuran, logam nonferrous, bahan konduktivitas sing kurang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka Mesin Injeksi Aksesoris Listrik

-Iku ndhukung mesin baja campuran, logam nonferrous, bahan konduktivitas sing kurang.

 

Rincian Mesin Listrik Injeksi Aksesoris Listrik

Nglereni piranti penahan kawat berlian kanthi tujuan v vertikal.

Ora prelu mbuwang bolongan ing kabel lan lelungan.

Nglereni taper utawa progresif nggunakake piranti penahan kawat jinis doyo bolongan.

 

Model Mesin NO.HND320A / HL Cnc

Sertifikasi CE, ISO 9001Kondisi Anyar

Metode Proses Precision High Precision

Pemotongan Kawat Jenis Kerja Spark

Voltage Customized, 380V 50Hz

Garansi 1 Tahun Merek Dagang Zhenyue / OEM / ODM

Paket Transport1PC / Film Plastik utawa Kasus Kayu

Spesifikasi 1400 * 1600 * 1545 mm Tiongkok Asal

Kode HS8461500090


Mesin Mould Injeksi Aksesoris Listrik

-pemandu kanthi jinis saringan banyu supaya mesin tetep resik.

-Gunakake lantai mewah HL menyang panel langit-langit, ruang interior, disipasi panas sing apik lan kinerja stabil.


 

Mesin Mould Injeksi Aksesoris Listrik With a first-class managing center ,it now has over 500 workers and staffs, among which 30% are R&D personnel. 

Tim R&D iki ngidini Zhenyue nggawe produk anyar kanthi teknologi paling canggih ing jagad.

Kanggo njaga efisiensi, tim nggunakake sistem ERP kanggo mriksa manawa proses mlaku tanpa kesalahan kanthi akses menyang akuisisi data wektu nyata.



Panas Tags: Mesin Mould Injeksi Aksesoris Listrik, Suplier, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR