Mesin Mould Injeksi Kepala Sabun Tangan
  • Mesin Mould Injeksi Kepala Sabun Tangan - 0 Mesin Mould Injeksi Kepala Sabun Tangan - 0

Mesin Mould Injeksi Kepala Sabun Tangan

Mesin Mould Injeksi Kepala Pompa Sabun Tangan Kualitas Tinggi, Motor Servo, Stabil, Kompetitif, Hemat Energi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin Mould Injeksi Kepala Sabun Tangan

Definisi sing jelas babagan kinerja lan syarat layanan sing diarepake ing cetakan utawa mati bisa ngirit dhuwit luwih dhisik.

Yen produk sampeyan kemungkinan bakal diowahi utawa diganti ing wektu sing cukup cendhak, klompok rekayasa cetakan bisa ngrancang kanthi tepat.


Mesin Mould Injeksi Kepala Sabun Tangan

Kerep banget cetakan dikirim kanggo memenuhi tenggat produksi tanpa disetel ing kahanan laboratorium.

Pembentuk cetakan sampeyan kudu duwe kesempatan kanggo mbukak bagean sampel ing fasilitase. Yen ana masalah, dheweke bisa mbenerake sadurunge dikirim.

Model NO.ZX-130Komputer

Sertifikasi CE, ISO9001: 2008

Injeksi Motor Servo Motor Jenis

Bobot 187-293G

Spasi Antarane Bar Tie 425 X 425mm

Produk 1 Spekul Vagina

Produk 2 Dilator Produk 3Vaginal Dilator

Fitur 1 Kualitas Tinggi, Kinerja Lanjut, Operasi sing Stabil

Fitur 2 Biaya Rendah, Harga Kompetitif

Fitur 3 Layanan Pakaryan Profesional lan Jujur

Merek dagang HANPLAS, OEM

Cover Film Film Plastik Cover, Pad Kayu, Film Bungkus

Spesifikasi4,8 x 1,2 x 1,9 M Tiongkok Asal

Kode HS8477101090


Mesin Mould Injeksi Kepala Sabun Tangan

Tuku-tuku penting banget. Akeh cetakan lan mati sing ngalami kerusakan parah lan kudu diperbaiki amarga instalasi sing kurang.

Nduwe perwakilan teknis ing situs kaping pisanan cetakan utawa mati dipasang minangka asuransi sing apik.


Mesin Mould Injeksi Kepala Sabun Tangan

Wakil penjualan yaiku wong sing rame. Iki mbantu nggawe titik kontak reguler kanggo mesthekake proyek kasebut jadwal lan anggaran.

Ora preduli apa ukuran proyek kasebut, saben minggu saben minggu dibutuhake kanggo ngilangi asumsi.



Panas Tags: Mesin Mould Injeksi Kepala Sabun Tangan, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR