Mesin Cetakan Injeksi 150 Gram
  • Mesin Cetakan Injeksi 150 Gram - 0 Mesin Cetakan Injeksi 150 Gram - 0

Mesin Cetakan Injeksi 150 Gram

Mesin Cetakan Injeksi 90ton 150 gram Kualitas Tinggi, Motor Servo, Stabil, Kompetitif, Hemat Energi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin Cetakan Injeksi 90ton 150 gram

 

Mesin Cetakan Injeksi 90ton 150 gram Introduction

slot platencan nambah kenceng umume clamping unit nganti 30%, nggawa kemudahan kanggo instalasi lan nyopot cetakan, nyuda nyandhang utas amarga nggunakake bolongan sekrup jangka panjang lan nambah umure platen. Bali ngasilake ejector sing wajib memenuhi persyaratane cetakan cetakan khusus lan themold luwih ditrapake.

 

Mesin Cetakan Injeksi 90ton 150 gram has special anti-tilt platen support design increases the smoothness of motion, lowers friction, improves the efficiency of motion, reducesenergy consumption and prevents the platen from tilting so as toprotect the mold.Low-pressure mold protection control unit ensures the mold gets effectively protected.Low-pressure mold protection control unit ensures the mold gets effectively protected.

 

Akurasi lan pengulangan posisi cetakan sing luwih apik kanggo nambah cetakan nyebabake ngilangi bagean sing akurat dening robot lan entuk manfaat produksi otomatis. Akurasi posisi mbukak cetakan luwih cilik tinimbang 2mm lan bisa dibaleni ngisor 0,3mm.

 

Specification of Mesin Cetakan Injeksi 90ton 150 gram

Model: NO.ALS-90Komputer

Sertifikasi:CE, ISO9001: 2008

Motor: Ketik Injeksi Servo Motor

Bobot: 118-210g

Spasi: AntaraneTie Bars 360mmx340mm

Produksi Omah, Contone Peti / Garpu / Dolanan / Tutup

Produksi Industri: Contone Pipe-Fitting

Produksi Liyane: Contone Medis / Pertanian

Fitur: Kualitas Stabil, Biaya Kompetitif, Layanan Ati-ati, Merek Dagang OEM

Paket Transportasi: Cover Film Plastik, Pad Kayu, Film Bungkus

Spesifikasi: 4.38mx 1.2m x 1.8m Tiongkok Asal

 

Mesin Cetakan Injeksi 90ton 150 gram Details


Komentar:
1, perusahaan kasebut duwe hak kanggo ngowahi kabeh informasi (kalebu tembung, foto) ing ndhuwur.
2, due to technology development, thedesign or specification of Mesin Cetakan Injeksi 90ton 150 gramwould be changed without any prior notice. 
3, yen sampeyan butuh mesin CE, coba critakake sadurunge supaya bisa. Yen ora, kita nyedhiyakake mesin normal (dudu mesin CE). Mesin CE khusus lan larang.


Kabeh jinis gantungan bisa dirancang miturut panjaluk sampeyan.

Logo merek sampeyan uga bisa disesuaikan.


Panas Tags: Mesin Cetakan Injeksi 150 Gram, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR