Mesin Cetakan Injeksi Medis ZX-130
  • Mesin Cetakan Injeksi Medis ZX-130 - 0 Mesin Cetakan Injeksi Medis ZX-130 - 0

Mesin Cetakan Injeksi Medis ZX-130

Mesin Cetakan Injeksi Medis ZX-130 yaiku rega kompetitif, kualitas stabil, hemat energi. Kita nindakake bisnis kanthi dhasar kejujuran & profesi. Kita pengabdian kanggo nggedhekake pasar ing saindenging jagad. Lan kita seneng bayangan sing apik saka para pelanggan babagan mesin kasebut.

Model:ZX-130

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin Cetakan Injeksi MedisZX-130


1, Mesin Cetakan Injeksi MedisZX-130Pambuka

Mesin Cetakan Injeksi MedisZX-130enjoy good reflection from the customers, and own the advantages as follows,

1) Precision: struktur mekanik sing dioptimalake kanthi kontroler merek terkenal, nambah mesin kanthi tepat.

2) Stabil: injeksi silinder ganda, stabilitas lan linuwih.

3) Awet: platen kanthi desain DFA mbantu nguatake kaku

4) Ngirit energi: mbandhingake karo pompa tetep tradisional utawa mesin pam variabel, kanthi jelas ngirit listrik.


2, Mesin Cetakan Injeksi MedisZX-130Parameter (Spesifikasi)


3, Mesin Cetakan Injeksi MedisZX-130Fitur lan Aplikasi

SISTEM CLAMPING

(GAMBAR ANTARA REFERENSI VISUAL)

-FEA ngrancang mesin clamping limang gabungan dobel

-Platen kaku kaku kanthi papan sing luwih gedhe ing antarane tali tali

Platen sing bisa dipindhah didhukung dening sistem slide sing bisa diatur sing nambah paralelisme platen lan wektu urip dasi-bar lan jamur

-Sistem pelumasan sing dioptimalake kanggo njamin clamping presisi lan ndawakake wektu urip clamping

SISTEM INJEKSI

(GAMBAR ANTARA REFERENSI VISUAL)

-Struktur pandhuan pandhuan kaping pindho, multipoint tetep njamin injeksi kanthi lancar lan akurat

-Kecepatan tinggi lan tekanan dhuwur nganggo desain injeksi khusus, nambah kacepetan injeksi

Silinder injeksi, motor minyak premold lan sekrup plastik ana ing pusat sing padha, kanggo nambah tekanan injeksi lan kacepetan injeksi, kanggo nggayuh presisi tinggi, cetakan injeksi cepet

SISTEM HIDRAULIK

(GAMBAR ANTARA REFERENSI VISUAL)

-Adop pompa stabil, swara sithik, umur dawa, kinerja stabil

Katup hidrolik kinerja tinggi, kurang kegagalan, switch cepet, perawatan sing gampang

-Motiv tekanan rendah nglindhungi sistem, sing luwih cocog kanggo cetakan presisi

-Minyak pelumasan ing sistem pelumasan gumantung bisa melumasi ing endi wae ing kahanan sing paling apik


4, Mesin Cetakan Injeksi MedisZX-130Rincian

1) Derek pra-plastikisasi oli minyak torsi dhuwur
2) Cetakan kunci poros gumpalan limang fulcrum lan tikel tikel
3) Cetakan motor nyetir motor motor
4) sistem pelumasan otomatis
5) Tekanan, aliran presisi sing mlaku
6) Pompa minyak bermutu
7) Injeksi akeh tahapan tekanan, nyetel kacepetan
8) Ngontrol komputer Cina lan Inggris
9) Fungsi memori data klompok cetakan

 

5, Mesin Cetakan Injeksi MedisZX-130Kualifikasi Kualitas

Peralatan kasebut miturut implementasine standar perusahaan.

Lan perusahaan kasebut duwe pengalaman akeh ing mesin cetakan injeksi plastik.


6, Layanan Teknis lan Sawise Jual
Panyedhiya komitmen layanan teknis lan sawise-sales ing ngisor iki
1) File teknis Inggris sing disedhiyakake.
2) Mesin dites sadurunge pangiriman.

3) Layanan online dhukungan teknis diwenehake.

4) Bagéan sing bisa dituku kanthi rega sing cukup yen diganti.

5) suku cadang sing disedhiyakake karo saben mesin anyar


7, FAQ

1) Wektu pangiriman: sajrone 7 dina yen ana stok. Sampeyan kudu konfirmasi.

2) Pengepakan: paket sederhana

3) Jangka Dagang: FOB, CFR, CIF, dll. Sampeyan kudu konfirmasi.

4) Sistem tenaga standar: 380V, 50Hz, 3Phase

 

8, Pangandikan:

Kabeh informasi (kalebu tembung, foto, spesifikasi, tokoh, desain) ing ndhuwur mung kanggo referensi. Sampeyan kudu konfirmasi. Perusahaan duwe hak kanggo merevisi kabeh informasi (kalebu tembung, foto, spesifikasi, tokoh, desain) ing ndhuwur.


 

Panas Tags: Mesin Cetakan Injeksi Medis ZX-130, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR