Mesin Mould Injeksi Aksesoris Seluler
  • Mesin Mould Injeksi Aksesoris Seluler - 0 Mesin Mould Injeksi Aksesoris Seluler - 0

Mesin Mould Injeksi Aksesoris Seluler

Mesin Mould Injeksi Aksesoris Ponsel digawe kanggo mobil ringan, yaiku trobosan revolusioner kanggo produk serat karbon.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka Mesin Injeksi Aksesoris Ponsel

Poliuretan keras lan polikarbonat bisa digunakake kanggo nggawe aksesoris ponsel (kasus telpon, pangisi daya, batere eksternal, bank listrik lan tongkat selfie lsp).

Mesin cetak injeksi seri aksesoris seluler nduweni fitur kalebu ruang sing amba ing antarane tali tali, hemat energi nganggo motor servo, struktur clamping tengah, respons cepet, umur stabil lan super dawa.


Mesin Mould Injeksi Aksesoris Seluler

Teknologi lan kinerja utama

Produsen unik China, toggle kunci pusat

Baris Cetakan Murni Serat Karbon CIML, digawe kanggo mobil ringan

Kinerja mesin plato hibrida hidraulik loro wis tekan level paling dhuwur


Mesin Mould Injeksi Aksesoris Seluler 

Model Mo.ZX-170 Mesin Cetakan Injeksi Sampul Seluler

Sertifikasi Komputerisasi CE, ISO9001: 2008

Motor Servo Motor Jenis

Spasi Antarane Bar Tie 475mm * 475mm

Produk Mobile Cover, Aksesoris Ponsel

Merek Dagang

Cover Film Film Plastik Cover, Pad Kayu, Film Bungkus

Spesifikasi 7.2m * 1.7m * 2.6m Tiongkok Asal

Kode HS8477101090

 

Mesin Mould Injeksi Aksesoris Seluler Detail

â– 100% nggunakake gaya clamping, 10% -20% luwih dhuwur tinimbang struktur toggle tradisional.

â– Kurang kemungkinan lampu kilat, nylametake karya flash trim.

â– Ngirit 2-5% bahan.

â– Menehi proteksi sing apik kanggo cetakan, piring lan bar dasi.

â– Bukak stroke 10-20% luwih dawa.

 

Mesin Mould Injeksi Aksesoris Seluler With heavy clamping force waste, only 80-85% efficiency.

Ngalih platen kanthi deformasi sing jelas, nyebabake kelip-kelip, sampah bahan lan tenaga kanggo motong kelip-kelip.

Kabeh jinis gantungan bisa dirancang miturut panjaluk sampeyan.

Logo merek sampeyan uga bisa disesuaikan.



Panas Tags: Mesin Mould Injeksi Aksesoris Seluler, Suplier, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR