Mesin Mould Injeksi Sampul Ponsel
  • Mesin Mould Injeksi Sampul Ponsel - 0 Mesin Mould Injeksi Sampul Ponsel - 0

Mesin Mould Injeksi Sampul Ponsel

TEKNIK PLASTIK sacara komprehensif Nyedhiyakake peralatan tambahan sing beda-beda kalebu Robot kanthi Solusi IML (label cetakan), kisaran Cetakan, Controller Suhu Cetakan, Pendingin dll.
Mesin Mould Injeksi Sampul Ponsel nduweni fitur kalebu ruang gedhe ing antarane tali tali, hemat energi nganggo motor servo, struktur clamping tengah, respons cepet, umur stabil lan dawa dawa.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka Mesin Cetakan Injeksi Ponsel

Poliuretan keras lan polikarbonat bisa digunakake kanggo nggawe aksesoris ponsel (kasus telpon, pangisi daya, batere eksternal, bank listrik lan tongkat selfie lsp).

Mesin Mould Injeksi Sampul Ponsel nduweni fitur kalebu ruang gedhe ing antarane tali tali, hemat energi nganggo motor servo, struktur clamping tengah, respons cepet, umur stabil lan dawa dawa.


Mesin Mould Injeksi Sampul Ponsel

Seri iki dilengkapi sistem backpressure proporsi sing dikontrol komputer, sing bisa nyetel kapadhetan peleburan plastik, nyuda gelembung produk, ngimbangi plastisitas produk, nyaring data backpressure lan ningkatake gloss permukaan produk.

Keamanan mesin lan kaendahan ditambah kanthi struktur tutup sing dipasang lan piring logam sing ndhelikake kabeh pipa minyak, kabel listrik lan selang tekanan tinggi ing njero mesin. Efisiensi injeksi ditambah kanthi optimalisasi senyawa servo injeksi.

Unit clamping nggunakake struktur rod toggle limang-fulcrum, struktur plate geser sing bisa dipindhah unik lan ningkatake katup safety kanggo mbukak lan nutup cetakan.

Peningkatan tenaga pompa minyak motor sing cukup nyuda konsumsi energi kanthi maksimal.


Mesin Mould Injeksi Sampul Ponsel

Model mesin cetak injeksi tutup NO.ZX-220

Sertifikasi Komputerisasi CE, ISO9001: 2008

Injeksi Motor Servo Motor Jenis

Bobot 366-546g

Spasi Antarane Bar Tie 545 X 545mm

Sampul Mobile Produk, Aksesoris Ponsel

Merek Dagang

Cover Film Film Plastik Cover, Pad Kayu, Film Bungkus

Spesifikasi5,6 x 1,4 x 2,0 M Tiongkok Asal

Kode HS8477101090

 

Rincian Mesin Cetakan Injeksi Sampul Ponsel

Mesin Cetakan Injeksi Kasus Telepon khusus kanggo kasus ponsel lan aksesoris liyane.

Produk umume diproduksi dening PC, Elastomer lan bahan baku liyane.

Seri MP fokus ing fitur produk sing bobot entheng, presisi tinggi sing dibutuhake lan ora gampang dibentuk.

 

 

Mesin Mould Injeksi Sampul Ponsel

Sing digunakake kanggo nggawe aksesoris seluler kaya tutup seluler lan kasus lsp. Poliuretan lan polikarbonat keras bisa digunakake kanggo nggawe aksesoris seluler (kasus telpon, pangisi daya, batere eksternal, bank listrik lan tongkat selfie lsp).

Mesin cetak injeksi seri aksesoris seluler nduweni fitur kalebu ruang sing amba ing antarane tali tali, hemat energi nganggo motor servo, struktur clamping tengah, respons cepet, umur stabil lan super dawa.

Kabeh jinis gantungan bisa dirancang miturut panjaluk sampeyan.

Logo merek sampeyan uga bisa disesuaikan.



Panas Tags: Mesin Mould Injeksi Sampul Ponsel, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR