Expo Plastik China kaping 22 tekane kaya jadwal

2021-06-08

Expo Plastik China kaping 22 teka kaya sing dijadwalake, lan akeh merek mesin cetak injeksi sing kumpul ing kene. Ekspo 4 dina wiwit tanggal 4 nganti 7 November rampung karo upaya tanpa wates saka kabeh kolega ing perusahaan kasebut. Ing Expo iki, perusahaan nuduhake mesin ALS-150 lan ALS-180H. Ing pameran kasebut, mesin kita narik akeh pengunjung kanggo nonton lan takon kanthi efisiensi lan kinerja dhuwur. Liwat kontribusi kabeh staf perusahaan ing pameran kasebut, kita nuduhake semangat tim sing apik kanggo kabeh pamirsa. Kita yakin tenan manawa miturut kepemimpinan manajemen perusahaan sing wicaksana, kita bakal entuk masa depan sing apik.


  • QR