Pangarepan sing Padhang kanggo Era Epidemik Pasca Corona

2021-07-07

Saiki epidemi korona isih nyebar ing saindenging jagad, lan ekonomi global pancen kena pengaruh. Pasar kita nutupi jagad iki. Kita prihatin karo kahanan pelanggan ing macem-macem negara. Sawetara negara tetep ngukur sing ketat kanggo ngontrol kahanan kesehatan. Lan sawetara negara bali normal ing urip & ekonomi saben dina. Mboko sithik pesenan mesin cetak injeksi plastik saka pasar asing nuduhake cenderung tuwuh sing luwih apik. Punapa mawon, kita nyedhiyakake kanggo kerja sing sregep, supaya bisa ndhukung pelanggan kanthi gaweyan 100%. Kita ngarep-arep lan percaya yen epidemi korona mesthi bakal ilang ing wektu mbesuk, lan kabeh bakal apik.

  • QR