Cara nglindhungi mesin cetak injeksi

2021-07-06

Mesin cetakan injeksiminangka salah sawijining peralatan sing umume digunakake ing industri pengolahan plastik. Biasane butuh wektu suwe kanggo makarya. Mula, kepiye supaya operasi mesin cetakan injeksi normal lan stabil kanggo produksi terus-terusan kudu dipikirake lan Masalah sing nyoba ditanggulangi minangka cara efektif kanggo njamin operasi normalmesin cetakan injeksisajrone perawatan pencegahan rutin ing premis pilihan sing bener sakamodel cetakan injeksisaka sudut pandang pangguna.
Sing diarani pangopènan pencegahan yaiku seri kerja pencegahan lan pamriksa kanggo nyegah kegagalan mesin lan ndawakake umur kerja ing macem-macem bagean, kayata ngowahi kegagalan kualitas swara kanthi tiba-tiba dadi shutdown utawa perbaikan sing wis direncanakake; bisa tepat waktu Ditemokake manawa ganti bagean sing rusak bisa nyegah kerusakan rantai, lan liya-liyane, sing dadi tujuan perawatan pencegahan.


1. Pangopènan pencegahan

A. Perangan hidrolik
1. Reresik adhem

Adhem kudu diresiki setaun sepisan, utawa miturut kapasitas kerjane wis dikurangi. Penyumbatan utawa fouling ing adhem bakal nyebabake efisiensi pendinginan. Banyu sing adhem kudu alus (tanpa mineral).

2. Kualitas minyak hidrolik
Salah sawijining sifat penting minyak hidrolik yaiku stabilitas kimia, yaiku stabilitas oksidasi. Oksidasi minangka faktor sing paling penting sing nemtokake umur layanan minyak hidrolik sing efektif. Bahan sing ora larut kayata tar kayu, endhot lan residu karbon sing diasilake dening oksidasi bakal ngregeti sistem hidrolik, nambah komponen komponen hidrolik, nyuda macem-macem kesenjangan, lan mblokir bolongan cilik. Pungkasane nyebabake sistem hidrolik ora berfungsi.
Tingkat oksidasi minyak hidrolik gumantung karo akeh faktor kayata kahanane dhewe lan kahanan kerja, ing antarane suhu minangka salah sawijining faktor utama. Mula, gunakake minyak hidrolik sing cocog lan priksa tingkat oksidasi minyak hidrolik (ditrapake kanthi warna minyak sing luwih peteng)), kudu mutusake pangowahan minyak aktif sawise sawetara jam kerja.
3. Volume minyak hidrolik
Minyak sing ora nyukupi bakal nyebabake suhu minyak gampang munggah, lan hawa bakal gampang larut menyang minyak, sing bakal mengaruhi kualitas minyak lan operasi normal sistem hidrolik. Minyak sing ora nyukupi biasane disebabake kebocoran minyak utawa rontog nalika ndandani. Amarga alasan iki, priksa manawa ana bocor saben dinane Kanggo bagean, ganti segel sing dipakai sanalika bisa, kencengake ujung, lan liya-liyane. Sawise diopeni, priksa level minyak ing kothak layang lan isi ing wektu.
4. Reresik saringan minyak
Filter minyak nduweni peran kanggo ngresiki minyak hidrolik, mula saringan minyak kudu diresiki saben telung wulan supaya pipa sedhot minyak ora terhambat, lan sekaligus mriksa manawa layar saringan minyak wis rusak
5. Suhu minyak hidrolik
Suhu kerja sistem hidrolik sing ideal yaiku antara 45 ° C lan 50 ° C. Alasanipun yaiku sistem hidrolik dirancang miturut viskositas tekanan sing dipilih, nanging viskositas bakal beda karo suhu minyak, sing bakal mengaruhi komponen sing digunakake ing sistem kasebut. Kayata silinder minyak, katup hidrolik, lsp., Nyuda akurasi kontrol lan sensitivitas respons, utamane kanggo mesin injeksi.
Sanalika, suhu sing dhuwur banget bakal nyepetake tuwa segel lan nyebabake harden lan pecah; suhu sing sithik banget bakal ngonsumsi luwih akeh energi pangolahan lan nyuda kacepetan operasi. Mula, penting banget kanggo nggatekake suhu minyak minyak hidrolik. Ana akeh sebab suhu minyak sing dhuwur, umume bisa nyebabake kegagalan sirkuit minyak utawa kegagalan sistem pendinginan.


B. Perangan mekanik

1. Pengawasan prewangan
Nalika bantalan bisa digunakake, ana swara ora normal, utawa suhu mundhak, tegese njero bantalan wis udan. Sampeyan kudu mriksa utawa ngganti kanthi tepat wektu, lan cepet supaya nyuntik minyak.
2. Sistem pelumasan pusat
Kabeh bagean obah mekanik mbutuhake pelumasan sing tepat, lan sistem pelumasan pusat minangka salah sawijining sing kudu ana saikimesin cetakan injeksi. Volume minyak sistem Tunhua Tengah kudu asring dipriksa kanggo ngerteni manawa wis kebak. Kabeh minyak pelumas kudu resik lan ora ana kotoran kanggo mesthekake yen kabeh posisi pelumas duwe pasokan minyak pelumas. Yen sumbatan utawa bocor ditemokake, kudu diganti utawa didandani. Umume nyandhang mekanik amarga kurang saka pelumasan, mula kudu menehi perhatian sing cukup kanggo minyak pelumas.
3. Paralelisme template
Paralelisme template bisa nggambarake kahanan bagean clamping. Cithakan sing ora paralel bakal nggawe produk ora nduweni kualifikasi lan nambah nyandhang peralatan lan cetakan. Paralelisme cithakan bisa diwiwiti kanthi gerakan lempengan buntut sajrone clamping cetakan lan analisis tampilan produk, nanging kahanan sing pas kudu dideteksi dening instrumen kayata indikator panggil. Penyesuaian paralelisme template kudu ditindakake dening wong sing akrab miturut langkah-langkah, yen ora nyetel sing ora bener bakal nyebabake kerusakan mesin sing luwih gedhe

  • QR