Mesin cetakan injeksi endi sing luwih apik kanggo cetakan injeksi tutup botol?-Solusi solusi cetakan kanggo mesin cetakan injeksi tutup botol

2021-08-04

Jinis apamesin cetakan injeksikudu digunakake kanggo nyetak injeksi macem-macem tutup botol ing saben dinten? Jawaban iki ora bisa diatasi, amarga akeh model sing bisa memenuhi syarat cetakan injeksi tutup botol, nanging jinis sing luwih gedhe umume vertikalmesin cetakan injeksis. Mesin horisontal luwih apik kanggo nyuntik bagean cetakan injeksi kanthi ukuran gedhe. Kapindho, yen sampeyan milih mesin vertikal, dipérang dadi mesin standar lan mesin disk. Sampeyan bisa milih miturut bahan injeksi sing nyata, ukuran injeksi, lan efisiensi injeksi.

Ing babagan divisi materi, PP lan PE umume digunakake kanggo nyetak injeksi tutup botol. Kalorone plastik kasebut yaiku bahan plastik termoset. Efek cetakan injeksi apik, proses cetakan injeksi cukup gampang, lan syarat fungsional vertikalmesin cetakan injeksiora dhuwur. . Banjur sawetara model opsional wiyar banget, kayata mesin standar umum lan mesin disk sing cocog.

Ing babagan pilihan ukuran, ukuran tutup botol umume ditemtokake kanthi jumlah untu. Ukuran umum yaiku 28 untu, 30 untu, 38 untu, 44 untu, 48 untu, lsp. Jumlah untu dipérang dadi: 9 lan 12 tikel. Cincin anti-pencurian dipérang dadi 8 gandha, 12 gesuk lan liya-liyane. Struktur umume: jinis sambungan sing kapisah (uga diarani jinis jembatan) lan jinis cetakan siji-wektu. Panggunaan umume dipérang dadi: tutup botol gas, tutup botol tahan panas lan tutup botol steril, lspmesin cetakan injeksimodel sing cocog karo kondhisi iki kalebu mesin standar utawa mesin disk 85T utawa luwih dhuwur. Mesin standar bisa ngasilake 4 utawa 1 saka siji cetakan. 8. Mesin disk lan 2-3 set cetakan dilebokake, lan cetakan injeksi 2 utawa 3 kali saka mesin standar.

Nyatane, manawa sampeyan milih mesin skateboard utawa mesin disk, faktor liyane sing penting yaiku rega mesin kasebut, nanging rega kasebut kudu dipikirake saka biaya produksi umume. Yen biaya tenaga kerja, biaya tanduran, lan biaya listrik larang, mula disaranake milih disk vertikalmesin cetakan injeksi, sing luwih efisien lan ngirit biaya tenaga kerja, banyu, listrik, lan tanduran. Yen biaya sing kasebut ing ndhuwur sithik banget, mula mesin standar uga bisa dipilih.
  • QR