Mesin Cetakan Injeksi Kabel-nylon
  • Mesin Cetakan Injeksi Kabel-nylon - 0 Mesin Cetakan Injeksi Kabel-nylon - 0

Mesin Cetakan Injeksi Kabel-nylon

Mesin Mould Injeksi Kabel-dasi Nylon yaiku mesin cetak injeksi kabel plastik kecepatan tinggi, asring digunakake kanggo ngilangi proses sub-majelis, nggabungake cetakan lan perakitan dadi siji operasi cetakan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka Mesin Cetakan Injeksi Kabel Nylon

Mesin Cetakan Injeksi Kabel Plastik Kacepetan Dhuwur

100% Desain Anyar kanggo Dasi Kabel

China Pabrik Mesin Cetakan Injeksi Kabel Paling Apik

Mesin Cetakan Injeksi Kabel-nylon

Desain Frame Mesin Kuat

Papan Cithakan sing kuwat

Big Motor Injeksi kacepetan dhuwur

Kacepetan Injeksi Nganti 600mm / s 6 s / bunder

Model NO.HBT478Sertifikasi Komputer CE, ISO9001: 2008

Injeksi Motor Servo Motor Jenis

Bobot 1068-1423G

Spasi Antarane Bar Tie 675 X 675 mm

Produk Kabel Tie Kualitas Stabil Kualitas, Biaya Kompetitif, Layanan Ati-ati

Merek dagang OEM

Cover Film Film Plastik Cover, Pad Kayu, Film Bungkus

Spesifikasi6,9 x 1,7 x 2,5 M Tiongkok Asal

Kode HS8477101090

 

Rincian Mesin Cetakan Injeksi Kabel-nylon

Kerep digunakake kanggo ngilangi proses sub-assembling, nggabungake cetakan lan assembling dadi siji operasi cetakan lengkap.

HPC nduweni kapasitas kanggo nggunakake proses cetakan vertikal kanggo nyetak komponen liyane kanggo produk sampeyan, sing kudu dikonsumsi nggunakake peralatan perakitan sing larang.


Mesin Cetakan Injeksi Kabel-nylon

Staf Teknik lan Manajemen ing HPC pancen duwe pendhidhikan lan pengalaman ing babagan bahan plastik, rekayasa proses, manufaktur tanpa lemak, lan desain alat.

Cukup kasebut, HPC bisa nyetak desain sing paling rumit adhedhasar keahlian rock-solid ing desain alat lan manufaktur.

Hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon babagan proses cetakan multi-materi utawa layanan apa wae.



Panas Tags: Mesin Cetakan Injeksi Kabel Nylon, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR