Mesin Pemotong Bawang
  • Mesin Pemotong Bawang - 0 Mesin Pemotong Bawang - 0
  • Mesin Pemotong Bawang - 1 Mesin Pemotong Bawang - 1
  • Mesin Pemotong Bawang - 2 Mesin Pemotong Bawang - 2

Mesin Pemotong Bawang

Host Mesin Pemotong Bawang nggunakake struktur pigura kawat tipe c, ningkatake stabilitas operasi mesin.
Mesin Pemotong Bawang nggunakake tangki filtrasi lingkungan 100L, panggunaan cairan nglereni wektu mundhak akeh.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka Mesin Pemotong Bawang

-Goda pandhuan kanthi jinis saringan banyu supaya mesin tetep resik.

-Nggunakake sistem pemrograman kawat HF, konfigurasi host komputer industri, operasi sing gampang lan kinerja sing stabil.


Rincian Mesin Pemotong Bawang

Model NO.HND500C / HF

Klasifikasi Kinerja Piranti Mesin CNC Ekonomis

Sertifikasi CE, ISO 9001Kondisi

Metode Proses Precision Tinggi presisi Anyar

Pemotongan Kawat Jenis Kerja Spark

Voltage Customized, 380V 50HzWarranty

1 Tahun Merek Dagang Zhenyue / OEM / ODM

Paket Transportasi 1PC / Film Plastik utawa Kasus Kayu

Spesifikasi 2055 * 2100 * 2150 mm Tiongkok Asal

Kode HS8461500090


Mesin Pemotong Bawang

-Iku ndhukung mesin baja campuran, logam nonferrous, bahan konduktivitas sing kurang.
-Ngethok piranti penahan kawat berlian kanthi tujuan v vertikal. Ora prelu mbuwang bolongan ing kabel lan lelungan. Nglereni taper utawa progresif nggunakake piranti penahan kawat jinis doyo bolongan.
Mekanisme pasokan listrik roda-pandhuan-gedhe: Nggabungake modul pasokan listrik. Roda pandhuan wis umure dawa, lan bisa ngencengi ketegangan kawat sing ngganggu.

 

Mesin Pemotong Bawang

1. Layanan file teknis diwenehake.
2. Layanan pelatihan ing situs kasedhiya.
3. Kursus latihan gratis ing tanduran kita.
4. Pangopènan umure gratis.
5. Dhukungan teknis layanan online sing disedhiyakake.
6. Layanan penggantian suku cadang lan perbaikan sing disedhiyakake.
7. Kita bakal nyedhiyakake bagean sing bisa dikonsumsi kanthi rega agensi yen sampeyan butuh pengganti.



Panas Tags: Mesin Pemotong Bawang, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR