Mesin Cetakan Injeksi Preform Botol
  • Mesin Cetakan Injeksi Preform Botol - 0 Mesin Cetakan Injeksi Preform Botol - 0

Mesin Cetakan Injeksi Preform Botol

Mesin Cetakan Injeksi Preformasi Powerjet PET khusus kanggo macem-macem ukuran preforms PET. Kanthi sekrup khusus PET, nambah kacepetan plastik lan bobot tembakan. Mesin Cetakan Injeksi Botol Preform PET minangka salah sawijining perbaikan paling penting.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka Mesin Cetakan Injeksi Preform Botol

Minangka pemasok lini produksi botol PET profesional ing jagad iki, coba tambahake efisiensi tinggi lan hemat energi PET kanggo nyetak lan nyebur mesin kanggo para pelanggan lan Mesin Botol Injeksi Injeksi Botol PET minangka salah sawijining perbaikan paling penting.

 

Mesin Cetakan Injeksi Preform Botol

Kanthi pangembangan industri kemasan botol PET, preforms PET lan produksi botol PET lagi panas. DAKUMAR, minangka pemasok lini produksi botol PET profesional ing jagad iki, cobanen nyiptakake efisiensi tinggi lan nyetak preform PET lan hemat energi kanggo para pelanggan lan mesin cetak injeksi injeksi preform PET sing dirancang khusus minangka salah sawijining perbaikan paling penting.


Mesin Cetakan Injeksi Preform Botol

Model NO.ZX-220

Sertifikasi Komputerisasi CE, ISO9001: 2008

Injeksi Motor Servo Motor Jenis

Bobot 366-546g

Spasi Antarane Bar Tie 545 X 545mm

Produk Botol Pet Preform Merek Dagang HANPLAS, OEM

Cover Film Film Plastik Cover, Pad Kayu, Film Bungkus

Spesifikasi 5,6 x 1,4 x 2,0 M Tiongkok Asal

Kode HS8477101090

 

Rincian Mesin Cetakan Injeksi Preform Botol Pet

TCO paling murah ing industri iki

Rasio paling dhuwur (L / T), kebebasan desain

Gratis babar pisan lenga

Tilas nyuda Ngartekno

Ngurangi stres materi amarga tekanan suntikan sing luwih murah: isi AA kurang lan penurunan IV

In line preforms inspeksi: 100% kontrol kualitas kamera

Produksi simultan saka rong preforms beda

Bahan sing kurang: 8% luwih entheng preform tanpa bakal ilang sifat utama

Perubahan cetakan cepet banget (1 menit saben rongga)

 

Komentar:
1, perusahaan kasebut duwe hak kanggo ngowahi kabeh informasi (kalebu tembung, foto) ing ndhuwur.
2, due to technology development, the design or specificationofMesin Cetakan Injeksi Preform Botolwould be changed without any prior notice. 
3, yen sampeyan butuh mesin CE, coba critakake sadurunge supaya bisa. Yen ora, kita nyedhiyakake mesin normal (dudu mesin CE). Mesin CE khusus lan larang.

Kabeh jinis gantungan bisa dirancang miturut panjaluk sampeyan.

Logo merek sampeyan uga bisa disesuaikan.



Panas Tags: Mesin Cetakan Injeksi Botol Preform Pet, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR