Mesin Potong Kawat EDM Standar DK7740
  • Mesin Potong Kawat EDM Standar DK7740 - 0 Mesin Potong Kawat EDM Standar DK7740 - 0

Mesin Potong Kawat EDM Standar DK7740

Mesin Potong Kawat EDM Standar DK7740 kita yaiku rega kompetitif, kualitas stabil, hemat energi. Kita nindakake bisnis kanthi dhasar kejujuran & profesi. Kita pengabdian kanggo nggedhekake pasar ing saindenging jagad. Lan kita seneng bayangan sing apik saka para pelanggan babagan mesin kasebut.

Model:DK7740

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin Potong Kawat EDM Standar DK7740


1, Mesin Potong Kawat EDM Standar DK7740 Introduction

Mesin pemotong kawat EDM seneng bayangan sing apik saka para pelanggan. Awak minangka panggunaan wesi cor kekuatan tinggi sing nggawe pangkalan kanggo bagean beban mesin. Struktur integral, awake digunakake casting casting teknologi casting (kabel mlaku nggunakake teknologi iki).


2, Mesin Potong Kawat EDM Standar DK7740 Parameter (Specification)

Jinis

DK7740

Ukuran meja kerja (mm)

760 * 510

Lelungan meja (mm)

400 * 500

Maks. Ketebalan bahan (mm)

400

Sudut taper maksimal (°)

Fâ ‰ ¤6

Diameter kawat molibdenum (mm)

Φ0.10-Φ0.25

Kacepetan kabel elektroda

1-12

Pasokan listrik (Hz / V)

50Hz / 220V ± 10% 50Hz / 380V ± 10%

Ndhukung meja kerja

10 pat 5 tahap sing didhukung dening stepmotor

Akurasi mesin pulsa tunggal (mm)

â ‰ ¤0.001

Akurasi mesin umum (mm)

+ -0.01

kacepetan mesin (mm² / mnt)

80-120

Kasar surfing optimal (μm)

Raâ ‰ ¤2.5

Daya umume (kw)

<3

Bobot mesin (kg)

1500

Maks. Bobot bahan kerja (kg)

320

Alat mesin njaba diam.size (mm)

1700 * 1300 * 1700


3, Mesin Potong Kawat EDM Standar DK7740 Feature And Application

Nduweni fitur & ciri kaya ing ngisor iki,

1) nglereni pemotongan otomatis kanthi otomatis nglacak wektu nyata lan tampilan jejak mesin lan nggambar kontur bahan kerja ana telung dimensi.

2) ngasilake otomatis sirkuit cekak Proteksi gagal listrik ngrekam lintasan mesin Pemulihan panelpon

3) mateni sewenang-wenang Pungkasan program Default tahap mandheg

4) priksa konten segmen apa wae sing bisa Modifikasi, Lebokake bagean program

5) pulih otomatis sirkuit cekak Proteksi gagal listrik ngrekam lintasan mesin Pemulihan panelpon

6) perawatan kabel rusak: Fuction deteksi kesalahan otomatis sistem Gangguan otomatis kabel rusak Geser maneh menyang titik sing dipotong


4, Mesin Potong Kawat EDM Standar DK7740 Detail

1) Casting kabeh kanggo casting casting200, casting penuaan alami

2) batang X.Y nggunakake sekrup Bola

3) Pandhuan sekrup Bola nggunakake penutupan fuii

4) Komputer kontrol industri

5) 80GHDD 232interface, kertu jaringan UBS, memori 1G

6) Mode input: keyboard standar, mouse, drive UBS, transmisi jaringan



5, Mesin Potong Kawat EDM Standar DK7740 Quality Qualification

Peralatan kasebut miturut implementasine standar perusahaan. Lan perusahaan kasebut nduweni pengalaman apik ing bidang Mesin Cut Wire Cut.


6, Layanan Teknis lan Sawise Jual
Panyedhiya komitmen layanan teknis lan sawise-sales ing ngisor iki
1) File teknis Inggris sing disedhiyakake.
2) Mesin dites sadurunge pangiriman.

3) Layanan online dhukungan teknis diwenehake.

4) Bagéan sing bisa dituku kanthi rega sing cukup yen diganti.


7, FAQ

1) Wektu pangiriman: sajrone 7 dina yen ana stok. Sampeyan kudu konfirmasi.

2) Pengepakan: paket sederhana. Sampeyan kudu konfirmasi.

3) Jangka Dagang: FOB, CFR, CIF, dll. Sampeyan kudu konfirmasi.

4) Sistem tenaga standar: 220V, 50Hz, 1 Fase


Komentar:

Kabeh informasi (kalebu tembung, foto) ing ndhuwur mung kanggo referensi. Sampeyan kudu konfirmasi. Perusahaan duwe hak ngowahi kabeh informasi (kalebu tembung, foto) ing ndhuwur.



Panas Tags: Mesin Potong Kawat EDM Standar DK7740, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR