Mesin Seri Tengah Luminositas Tinggi T Series
  • Mesin Seri Tengah Luminositas Tinggi T Series - 0 Mesin Seri Tengah Luminositas Tinggi T Series - 0
  • Mesin Seri Tengah Luminositas Tinggi T Series - 1 Mesin Seri Tengah Luminositas Tinggi T Series - 1
  • Mesin Seri Tengah Luminositas Tinggi T Series - 2 Mesin Seri Tengah Luminositas Tinggi T Series - 2

Mesin Seri Tengah Luminositas Tinggi T Series

Panggunaan pasokan listrik frekuensi dhuwur-voltase, tanpa gangguan, terus-terusan saiki kanggo ngolah lan nglereni, nggawe efisiensi nglereni, kekasaran permukaan, kelangan kawat molibdenum lan indikator proses liyane ing level domestik sing paling utama. Sugeng tuku T Series High Luminosity Middle Mesin Kawat saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka Mesin Kawat Tengahan Luminitas Tinggi T Series

Instalasi lan debugging gratis kanggo sampeyan

Latihan teknis gratis

Latihan operasi gratis lan latihan perawatan sederhana

Pangopènan gratis sajrone setaun

Nyedhiyakake dhukungan teknis kanthi lengkap lan nikmati perawatan seumur hidup.

 

Mesin Seri Tengah Luminositas Tinggi T Series

-Goda pandhuan kanthi jinis saringan banyu supaya mesin tetep resik.

-Nggunakake sistem pemrograman kawat HF, konfigurasi host komputer industri, operasi sing gampang lan kinerja sing stabil.

 

Pilihan loro-sumbu utawa motor sumbu papat sumbu motor utawa motor servo AC;

1. poros shift roda tangan elektronik; longkangan mbalikke, ganti rugi pitch, grating loop nutup

2. Akurasi nglereni taper sing apik

3. Banyu sing apik kanggo ngetutake karakteristik kawat molibdenum

4. amben kanthi casting pasir resin, rong perawatan panas suhu tinggi, kontrol efektif deformasi mesin

5. Pandhuan linear presisi sing diimpor, sekrup bola presisi kacang dobel, suwene kanggo njaga presisi mekanik

6. Panggunaan tegangan rendah, tanpa gangguan, pasokan listrik frekuensi dhuwur saiki kanggo ngolah lan nglereni, nggawe efisiensi nglereni, kekasaran permukaan, ilang kawat molibdenum lan indikator proses liyane ing level domestik sing utama

7. Panggunaan jembar pulsa cilik, sumber tekanan pancet saiki kanggo ngolah piso, nambah stabilitas macem-macem pemotongan, konsistensi lan indikator proses

8. U, V-axis guide linear opsional, bola sekrup, ningkatake kualitas proses taper

9. Desain struktur tertutup perlindungan lingkungan sing wajar

 

T seri mesin kabel tengah luminositas tinggi

Q. Apa para insinyur sampeyan bisa menyang pabrik kanggo nginstal mesin lan nglatih para pekerja?

A: Ya, insinyur kita bisa menyang pabrik lan ngrewangi sampeyan. selaras

Kabeh jinis gantungan bisa dirancang miturut panjaluk sampeyan.

Logo merek sampeyan uga bisa disesuaikan.



Panas Tags: Mesin Seri Kawat Tengah Luminositas Tinggi, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR