Mesin Bending Wire CNC Ultra Lancar
  • Mesin Bending Wire CNC Ultra Lancar - 0 Mesin Bending Wire CNC Ultra Lancar - 0

Mesin Bending Wire CNC Ultra Lancar

Mesin Bending Wire CNC Lancar Rapi kanthi kecepatan tinggi, produksi bentuk kawat sing akurat banget, nggunakake lengkungan sing bisa diprogram siji utawa kembar. Solusi iki cocog kanggo ngotomatisasi bentuk kompleks sing biasane mbutuhake operasi sekunder kayata welding, heading, threading, chamfering, punching, tindikan, lsp.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka Mesin Bending Wire CNC Ultra Lancar

Mesin mbentuk kawat 3D 3D fleksibel sing dirancang lan dikembangake dening HTC.

Mesin HTC muter kabel menyang posisi sing dipengini sing bener ing perkakas, saéngga tikungan sing wis diprogram bisa digayuh.

Tabel dhukungan diwenehake kanggo stabilake bentuk kawat sajrone proses pambentuk.


Model NO.HND500C / BJ Cnc Wire Bending Machine

Klasifikasi Kinerja Piranti Mesin CNC Ekonomis

Sertifikasi CE, ISO 9001Kondisi Precision Anyar

Cara Ngolah Precision Dhuwur Nggunakake Spark

Tegangan Nglereni Kawat Disesuaikan, 380V 50Hz

Garansi 1 Tahun Merek Dagang Zhenyue / OEM / ODM

Paket Transport1PC / Film Plastik utawa Kasus Kayu

Spesifikasi 2055 * 2100 * 2150mm

China Asal

Kode HS8461500090

 

Rincian Mesin Bending Bending Wire CNC Ultra Lancar

Mesin pembentuk kawat 3D 3D berkinerja tinggi sing nutupi macem-macem aplikasi.

Paling umum yaiku mesin kepala, feed, lan bentuk gaya tunggal sing diproduksi dening OMAS.

Mesin pembentuk kawat 3D kepala siji umume menehi kabel, kanthi endhas tikungan muter ing kabel menyang posisi sing bener kanggo mbengkongake bahan menyang sudhut tikungan sing dipengini.

 

Mesin Bending Wire CNC Ultra Lancar

Suwene wektu pengiriman?

Kanggo mesin standar, bakal 7-10 dina; Kanggo mesin sing ora standar lan mesin khusus miturut syarat spesifik klien, udakara 15 nganti 30 dina.



Panas Tags: Mesin Bending Wire CNC Ultra Smooth Finish, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR