Mesin Mould Injeksi Spesialis Vaginal
  • Mesin Mould Injeksi Spesialis Vaginal - 0 Mesin Mould Injeksi Spesialis Vaginal - 0

Mesin Mould Injeksi Spesialis Vaginal

Unit mesin cetak injeksi individu babagan Mesin Cetakan Injeksi Spesialis Vaginal bakal disambungake kanthi mekanisme penanganan otomatis. Lan bakal diwenehake kanggo nyedhiyakake saham ing antarane unit mesin.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin Mould Injeksi Spesialis Vaginal

Unit mesin cetak injeksi individu bakal disambungake kanthi mekanisme penanganan otomatis.

Ketentuan bakal digawe kanggo stok ing antarane unit mesin.

 

Mesin Mould Injeksi Spesialis Vaginal

Kontrol keamanan liyane lan liyane bakal dilebokake karo peralatan cetakan piranti medis. Iki bakal ngabari operator, supaya ngerti apa sing kudu ditindakake yen ana masalah.

Model NO.ZX-130Komputer

Sertifikasi CE, ISO9001: 2008

Injeksi Motor Servo Motor Jenis

Bobot 187-293G

Spasi Antarane Bar Tie 425 X 425mm

Produk 1 Spekul Vagina

Produk 2 Dilator Produk 3Vaginal Dilator

Fitur 1 Kualitas Tinggi, Kinerja Lanjut, Operasi sing Stabil

Fitur 2 Biaya Rendah, Harga Kompetitif

Fitur 3 Layanan Pakaryan Profesional lan Jujur

Merek dagang HANPLAS, OEM

Cover Film Film Plastik Cover, Pad Kayu, Film Bungkus

Spesifikasi 4,8 x 1.2 x 1,9 M Tiongkok Asal

Kode HS8477101090


Mesin Mould Injeksi Spesialis Vaginal

Operator Mesin Cetakan Injeksi Spesialis Vagina bakal mandheg dienggo dadi operator, nanging bakal digunakake kanthi kapasitas patroli.

Ora pindhah bagean saka siji mesin cithakan injeksi menyang mesin liyane lan manipulasi kontrol mesin, dheweke bakal mung patroli lini produksi, nonton tandha-tandha masalah sing bakal ana. Temenan, wong-wong kasebut bakal luwih trampil tinimbang operator produksi.


· Mesin Mould Injeksi Spesialis Vaginal      

· Maintenance and preventative maintenance procedureaboutMesin Mould Injeksi Spesialis Vaginalwill be more important and will require upgraded personnel;However, normal maintenance, such as lubrication, will be done automatically.

· Pemeriksaan otomatis babagan Mesin Mould Injeksi Spekul Vaginal bakal digabung karo proses otomatis.




Panas Tags: Mesin Cetakan Injeksi Spesialis Vagina, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR