Mesin Nglereni Jet Air
  • Mesin Nglereni Jet Air - 0 Mesin Nglereni Jet Air - 0

Mesin Nglereni Jet Air

Mesin Pemotong Jet Air nggunakake kontrol mikrokomputer, kinerja sing stabil lan andal, nglereni permukaan sing khas ing sadawane taper.
Tampilan warna CRT saka negara pamrosesan, program otomatis kanthi program aktif diwujudake, fungsi lengkap, tampilan panjelasan dhewe. Iki minangka operasi sing gampang lan gampang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin Nglereni Jet AirPambuka

-Gunakake AC, DC kontrol kacepetan servo kanggo nggawa utas, piranti tegangan terus-terusan njamin tekanan stabil lan stabil.


Mesin Nglereni Jet AirRincian

Model NO.DK7732

Klasifikasi Kinerja Piranti Mesin CNC Ekonomis

Sertifikasi CE, ISO 9001Kondisi

Metode Proses Precision Tinggi presisi Anyar

Spark Working Type Wire Cutting Voltage

Customized, 380V 50HzWarranty1 Taun

Merek dagang Zhenyue / OEM / ODM

Paket Transport1PC / Film Plastik utawa Kasus Kayu

Spesifikasi 1500 * 1000 * 1420mm China Asal

Kode HS8461500090


Mesin Nglereni Jet Air

-Iki nganggo kontrol peralatan listrik limang fase sepuluh-beat sing luwih njamin akurasi lan kehalusan sing apik, alat mesin sing stabil lan bisa dipercaya. produktivitas ...


Mesin Nglereni Jet Air

Sistem transmisi nggunakake sekrup bola presisi tinggi (sekrup timbal presisi), lan alur pandhuan baja paduan kualitas, gulung kolom baja, resistensi abrasif sing apik, kapasitas nggawa gedhe lan sensitivitas dhuwur.



Panas Tags: Mesin Pemotong Jet Air, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR