Mesin Cetakan Injeksi Standar seri ZX
  • Mesin Cetakan Injeksi Standar seri ZX - 0 Mesin Cetakan Injeksi Standar seri ZX - 0

Mesin Cetakan Injeksi Standar seri ZX

Gumantung ing karakteristik produk lan syarat produksi, seri ZX Machine Mould Injeksi Standar kasedhiya kanggo nglengkapi akumulator lan katup servo kanthi kacepetan dhuwur, kontrol cetakan presisi tinggi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka Mesin Cetakan Injeksi Standar seri ZX

Kacepetan produksi dhuwur. Model ing ndhuwur nindakake pemuatan bahan lan clamping cetakan kanthi bebarengan. (CLF Dipatenake NO.145402)

Gumantung ing karakteristik produk lan syarat produksi, seri mesin kasedhiya kanggo nglengkapi akumulator lan katup servo kanggo kacepetan dhuwur, kontrol cetakan presisi tinggi. Hubungi CLF kanggo spesifikasi rinci.

Kanggo nyepetake wektu adhem cetakan lan nambah produktivitas. Piranti pendingin cetakan njaba kasedhiya.

(Opsional) Seri ZX Mesin Cetakan Injeksi Standar Kanthi stabilitas mesin, kita ningkatake sistem pendinginan lan nggawe sistem alokasi minyak anyar, sing dadi kunci kanggo nambah kacepetan mesin.

Ing taun 2016, Jobo wis ngembangake mesin cetak kompresi cap kecepatan super generasi kaping loro (24 rongga), sing kecepatane bisa nganti 42000 lembar per jam, pangembangan penting kanggo industri nggawe tutup kabeh iki.

 

Spesifikasi Mesin Cetakan Injeksi 150 gram

Mesin Mould Injeksi Model NO.ZX-80

Sertifikasi Komputerisasi CE, ISO9001: 2008

Injeksi Motor Servo Motor Jenis

Bobot 85-140g

Spasi Antarane Bar Tie 325 X 325mm

Produksi 1 Produksi Rumah Tangga, Contone Peti / Garpu / Dolanan / Tutup

Produksi 2 Produksi Industri, Contone, Pipe-Fitting

Produksi 3 Produksi Liyane, Contone Medis / Pertanian

Kualitas Stabil Fitur, Biaya Kompetitif, Layanan Ati-ati, Merek Dagang OEM

Cover Film Film Plastik Cover, Pad Kayu, Film Bungkus

Spesifikasi 4.0mx 1.0m x 1.8m Negara Tiongkok

Kode HS8477101090

 

Rincian Mesin Cetakan Injeksi Standar seri ZX       

Gerakan silinder injeksi dobel didhukung dening pandhuan linier kanggo nggayuh presisi posisi sing sampurna lan lancar nalika nindakake injeksi.

Fitur opsional kayata nozel sing dipateni, unit sing digerakkan elektro servo, lan barel sekrup bimetal kasedhiya yen dijaluk.

 

Komentar:
1, perusahaan kasebut duwe hak kanggo ngowahi kabeh informasi (kalebu tembung, foto) ing ndhuwur.
2, amarga pangembangan teknologi, desain utawa spesifikasi mesin seri Injeksi Standar seri bakal diganti tanpa ana kabar sadurunge.
3, yen sampeyan butuh mesin CE, coba critakake sadurunge supaya bisa. Yen ora, kita nyedhiyakake mesin normal (dudu mesin CE). Mesin CE khusus lan larang.

Kabeh jinis gantungan bisa dirancang miturut panjaluk sampeyan.

Logo merek sampeyan uga bisa disesuaikan.



Panas Tags: ZX seri Mesin Cetakan Injeksi Standar, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR