Mesin Cetakan Injeksi Standar ALS-1180
  • Mesin Cetakan Injeksi Standar ALS-1180 - 0 Mesin Cetakan Injeksi Standar ALS-1180 - 0

Mesin Cetakan Injeksi Standar ALS-1180

Mesin cetakan injeksi ALS-1180 iku regane kompetitif, kualitas stabil, hemat energi. Kita nindakake bisnis kanthi dhasar kejujuran & profesi. Kita pengabdian kanggo nggedhekake pasar ing saindenging jagad. Lan kita seneng bayangan sing apik saka para pelanggan babagan mesin kasebut. Sugeng tuku Mesin Injeksi Standar ALS-1180 saka kita.

Model:ALS-1180

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mesin Cetakan Injeksi Standar ALS-1180

 

1, Product Introduction of Mesin Cetakan Injeksi Standar ALS-1180

Mesin cetakan injeksi seneng nggambarake pelanggan, lan duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki,

1) Precision: struktur mekanik sing dioptimalake kanthi kontroler merek terkenal, nambah mesin kanthi tepat.

2) Stabil: injeksi silinder ganda, stabilitas lan linuwih.

3) Awet: platen kanthi desain DFA mbantu nguatake kaku

4) Ngirit energi: mbandhingake karo pompa tetep tradisional utawa mesin pam variabel, kanthi jelas ngirit listrik.

 

2, Mesin Cetakan Injeksi Standar ALS-1180 Product Parameter (Specification)


3, Mesin Cetakan Injeksi Standar ALS-1180 Product Feature And Application

SISTEM CLAMPING

(GAMBAR ANTARA REFERENSI VISUAL)

Plat cetakan bertulang saka mekanisme penguncian cetakan hiperbola lima poin dianalisis kanthi metode elemen winates, sing bisa nyuda stres lan deformasi, lan ningkatake kekakuan lan presisi bagean pengunci cetakan.

SISTEM INJEKSI

(GAMBAR ANTARA REFERENSI VISUAL)

Bagian injeksi didhukung dening pilar pandhuan dobel, lan piranti injeksi saldo silinder dobel nggawe gaya sekrup luwih imbang lan malah sajrone proses injeksi.

SISTEM HIDRAULIK

(GAMBAR ANTARA REFERENSI VISUAL)

Sistem hidrolik nggunakake merek sing misuwur ing saindenging jagad, stabilitas apik, swara sithik, akurasi, saengga bisa dipercaya lan tahan lama mesin kasebut.


4, Mesin Cetakan Injeksi standar ALS-1180 Detail Produk

1) Derek pra-plastikisasi oli minyak torsi dhuwur
2) Cetakan kunci poros gumpalan limang fulcrum lan tikel tikel
3) Cetakan motor nyetir motor motor
4) sistem pelumasan otomatis
5) Tekanan, aliran presisi sing mlaku
6) Pompa minyak bermutu
7) Injeksi akeh tahapan tekanan, nyetel kacepetan
8) Ngontrol komputer Cina lan Inggris
9) Fungsi memori data klompok cetakan


5, Kualifikasi Kualitas

Peralatan kasebut miturut implementasine standar perusahaan. Lan perusahaan kasebut duwe pengalaman akeh ing mesin cetakan injeksi plastik.

 

6, Layanan Teknis lan Sawise Jual
Panyedhiya komitmen layanan teknis lan sawise-sales ing ngisor iki
1) File teknis Inggris sing disedhiyakake.
2) Mesin dites sadurunge pangiriman.

3) Layanan online dhukungan teknis diwenehake.

4) Bagéan sing bisa dituku kanthi rega sing cukup yen diganti.

5) suku cadang sing disedhiyakake karo saben mesin anyar


7, FAQ

1) Wektu pangiriman: sajrone 7 dina yen ana stok. Sampeyan kudu konfirmasi.

2) Pengepakan: paket sederhana

3) Jangka Dagang: FOB, CFR, CIF, dll. Sampeyan kudu konfirmasi.

4) Sistem tenaga standar: 380V, 50Hz, 3Phase


8, Pangandikan:

Kabeh informasi (kalebu tembung, foto, spesifikasi, tokoh, desain) ing ndhuwur mung kanggo referensi. Sampeyan kudu konfirmasi. Perusahaan duwe hak kanggo merevisi kabeh informasi (kalebu tembung, foto, spesifikasi, tokoh, desain) ing ndhuwur.


 

Panas Tags: Mesin Cetakan Injeksi Standar ALS-1180, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR