Mesin Potong Laser
  • Mesin Potong Laser - 0 Mesin Potong Laser - 0

Mesin Potong Laser

Mesin Laser Cut minangka mesin mlengkung rebar CNC khusus, kanthi kekuwatan lan kekuwatan kelas dunia, gampang digunakake kanggo ngontrol lingkungan mesin.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka Mesin Cut Laser

Garis mesin paling anyar kalebu AccuForm Compact sing berorientasi ing nilai, nyetel bar kanggo level entri, mesin lentur kawat CNC otomatis lan AccuForm Rebar, mesin bending CNC rebar khusus, kanthi kekuwatan lan kekuwatan kelas dunia, gampang digunakake kanggo ngontrol lingkungan mesin.

 

Detail Mesin Laser Cut

Terusake upaya kanggo nyedhiyakake solusi pelanggan, AIM Inc. nyedhiyakake integrasi tombol total kanthi kemitraan karo Fanuc Robotics. AIM Inc. wis nginstal sistem lengkap, nggabungake mesin mlengkung AIM Inc. karo robot Fanuc Robotik sing diartikulasikan kanggo operasi lengkap, saengga pelanggan bisa entuk kapabilitas manufaktur sing ramping.

 

Mesin Laser Cut Model NO.HND320A / HL

Sertifikasi CE, ISO 9001

Kondisi Precision Anyar Presisi Tinggi

Cara Ngolah Spark Nggarap

Tegangan Nglereni Kawat Disesuaikan, 380V 50Hz

Merek dagang Zhenyue / OEM / ODM

Paket Transport1PC / Film Plastik utawa Kasus Kayu

Spesifikasi 1400 * 1600 * 1545 mm

China Asal

Kode HS8461500090

 

Mesin Potong Laser

Crush Spring Grinders kanggo mecah terus-terusan

Downfeed Spring Grinders kanggo mecah siklus otomatis

Grinders Spring Wet kanggo ngukur bagean kawat sing mbutuhake pendinginan

Spring Chamfering Grinders kanggo ID lan operasi chamfering OD

 

Mesin Potong Laser

Kepiye pengepakane?

Paket film plastik tahan banyu kanthi proteksi busa ing saben pojokan

Paket Kothak Kayu Seawat Padhet kanthi Sabuk Baja

Ngirit ruangan sabisa-bisa kanggo mbukak kontainer



Panas Tags: Mesin Pemotong Laser, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR