Mesin Nglereni Slipper Tunggal
  • Mesin Nglereni Slipper Tunggal - 0 Mesin Nglereni Slipper Tunggal - 0

Mesin Nglereni Slipper Tunggal

Mesin Nglereni Tunggal Slipper paling anyar, nyedhiyakake jinis tenaga, kacepetan, lan presisi sing dibutuhake para profesional. Mesin kasebut duwe mekanisme tikungan sing nyedhiyakake kurva radius sing lancar, akurat lan bisa dibaleni.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka Mesin Cutting Slipper Tunggal

Tilas kawat benchtop CNC paling anyar, nyedhiyakake jinis tenaga, kacepetan, lan presisi sing dibutuhake para profesional.

Konfigurasi lan terjangkau kanthi lengkap, D.I.Wire Pro ngatasi prototyping utawa kebutuhan produksi batch cilik.

Mesin kasebut duwe mekanisme tikungan sing nyedhiyakake kurva radius sing lancar, akurat lan bisa dibaleni.


Rincian Mesin Nglereni Slipper Tunggal

Model NO.HND320C / HF

Klasifikasi Kinerja Piranti Mesin CNC Ekonomis

Sertifikasi CE, ISO 9001

Kondisi Metode Proses Precision Tinggi presisi Anyar

Spark Working Type Wire Cutting Voltage

Khusus, 380V 50HzJaminan

1 Tahun Merek Dagang Zhenyue / OEM / ODM

Paket Transport1PC / Film Plastik utawa Kasus Kayu

Spesifikasi 1250 * 1620 * 2010mm Tiongkok

Kode HS8461500090

 

Mesin Nglereni Slipper Tunggal

Lengkungan loro-lorone kanthi kontrol simultan nyepetake wektu kerja lan utamane apik banget

Nalika ngolah bentuk dawa simetris

Pemrosesan feed kawat siap disedhiyakake ing jejer

Driji nyuda wektu muat lan nambah produktivitas.


Mesin Nglereni Slipper Tunggal

Apa Sampeyan Ngatur Kiriman Kanggo Mesin?

Ya, para pelanggan sing dihormati, kanggo rega FOB utawa CIF, kita bakal ngatur kiriman kanggo sampeyan. Kanggo rega EXW, klien kudu ngatur pangiriman dhewe utawa agen.



Panas Tags: Mesin Pemotong Slipper Tunggal, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR