Mesin Ton Injeksi Set Ton 130 Ton
  • Mesin Ton Injeksi Set Ton 130 Ton - 0 Mesin Ton Injeksi Set Ton 130 Ton - 0

Mesin Ton Injeksi Set Ton 130 Ton

Desain inovatif sekrup lan tong laras nitride, yaiku mesin cuci, kerah, lan distributor kanthi teknik anyar, sing bisa nggawe plastik lan nyandhang.
Alignment Novel Moulding Injeksi Setel Medis 130 ton diwenehake kanthi nggunakake mekanisme sederhana kanthi penyesuaian sing apik kanggo pusat sing akurat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

130 ton Pambuka Mesin Cetakan Injeksi Set Medis

Cols miwiti pencegahan, alarm amarga gagal injeksi Piranti kabel leleh.

Piranti kabel leleh.

Desain sekrup lan laras khusus kasedhiya kanggo ngolah macem-macem persyaratan materi.


Alignment Novel Moulding Injeksi Setel Medis 130 ton diwenehake kanthi nggunakake mekanisme sederhana kanthi penyesuaian sing apik kanggo pusat sing akurat.

Stroke injeksi dikendhaleni transduser linier, stroke kreta sing dikendhaleni saklar watesan, deteksi kecepatan plastisitas.

 

Model NO.ZX-130Komputer

Sertifikasi CE, ISO9001: 2008

Injeksi Motor Servo Motor Jenis

Bobot 187-293G

Spasi Antarane Bar Tie 425 X 425mm

Produksi Rumah Tangga Produk, Contone Peti / Garpu / Dolanan / Tutup

Produksi Industri Produk, Contone, Pipe-Fitting

Produksi Liyane Produk, Contone Medis / Pertanian

Fitur Kualitas Tinggi, Kinerja Lanjut, Operasi sing Stabil

Biaya Rendah, Harga Kompetitif

Layanan Pakaryan Profesional lan Kejujuran Fitur

Merek dagang HANPLAS, OEM

Cover Film Film Plastik Cover, Pad Kayu, Film Bungkus

Spesifikasi 4,8 x 1.2 x 1,9 M Tiongkok Asal

Kode HS8477101090


130 Ton Mesin Cetakan Injeksi Set Medis

Mesin cetakan ekstrusi ekstrusi yaiku akumulator lan seri stasiun tunggal. Mesin cetakan ekstrusi ekstrusi B-Series cocog kanggo pabrik ember pestisida, tong bahan kimia, tangki banyu lsp.

130 Ton Mesin Cetakan Injeksi Set Medisblow molding machine adopts die head whose material is hard and wear-resistant. 

Tiup pin bisa disetel dadi mudhun, munggah, tiup nganggo utas utawa nyuntikake saka sisih.




Panas Tags: Mesin Ton Injeksi Set 130 Ton, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR