Mesin Cetakan Injeksi Kabinet Baterai
  • Mesin Cetakan Injeksi Kabinet Baterai - 0 Mesin Cetakan Injeksi Kabinet Baterai - 0

Mesin Cetakan Injeksi Kabinet Baterai

Mesin Mould Injeksi Kabinet Batere minangka kinerja stabil, biaya kompetitif, ngirit energi, lan kualitas tinggi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka Mesin Cetakan Injeksi Kabinet

Keahlian nyisipake cetakan minangka alternatif sing efisien nalika mbentuk plastik ing potongan non-plastik.

Kemampuan kanggo proses cetakan vertikal sing hemat biaya.


Rincian Mesin Cetakan Injeksi Kabinet Baterai

Kabinet Baterai NO.ZX-400 / Box Daya

Sertifikasi Komputerisasi CE, ISO9001: 2008

Spasi Motor Servo Motor Spasi Antarane Bar Tie 735 X 735mm

Kabinet Baterai Produk, Kotak Daya

Merek Dagang

Cover Film Film Plastik Cover, Pad Kayu, Film Bungkus

Spesifikasi 7,2 x 1,7 x 2,6 M Tiongkok Asal

Kode HS8477101090


Mesin Cetakan Injeksi Kabinet Baterai

Ahli nggawe cetakan multi-bahan & multi-material sejatine ditindakake ing mesin siji kanggo nyederhanakake produksi & biaya bagian ngisor.

Entuk katrampilan sing luwih maju kanthi kemampuan mbaleni kanthi liwat Mundur.

 

 

Mesin Cetakan Injeksi Kabinet Baterai

Kanggo njaga efisiensi, tim nggunakake sistem ERP kanggo mriksa manawa proses mlaku tanpa kesalahan kanthi akses menyang akuisisi data wektu nyata.




Panas Tags: Mesin Cetakan Injeksi Kabinet Baterai, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR