Pembuangan Sampah Pawon
  • Pembuangan Sampah Pawon - 0 Pembuangan Sampah Pawon - 0
  • Pembuangan Sampah Pawon - 1 Pembuangan Sampah Pawon - 1
  • Pembuangan Sampah Pawon - 2 Pembuangan Sampah Pawon - 2

Pembuangan Sampah Pawon

Dirancang kanggo sing irisan, dadu lan pil minangka bagean saka persiyapan dhasar, lan butuh pitulung luwih akeh kanggo ngresiki. Sugeng tuku Pembuangan Sampah Pawon saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka Pembuangan Sampah Pawon

· SERI PREP: Dirancang kanggo sampeyan sing irisan, dadu lan kupas minangka bagean saka persiyapan dhasar, lan butuh pitulung luwih akeh kanggo ngresiki

· GRINDING Kuat: 2,600 RPM, motor tenaga kuda Vortex motor nyedhiyakake tlatah panganan cepet sing cepet lan kuat kanggo nyuda senggol

· Swap SIMPLE: Cocog karo majelis sing wis ana, kalebu merek liyane; kalebu kabel listrik sing wis diinstal

· DESAIN KOMPAK: Desain kompak entheng kanggo gampang dipasang lan mbebasake papan sing terkenal ing ngisor wastafel


Pembuangan Sampah Pawon

· SEPTIC SAFE: Aman digunakake nganggo tank septic kanthi ukuran sing bener

· KANGGO RUNTAH: Pembuangan nyuda sampah sing dikirim menyang TPA, dadi pilihan ramah lingkungan kanggo omah sampeyan sing rusak.

 

Kabeh jinis gantungan bisa dirancang miturut panjaluk sampeyan.

Garansi winates 5 taun kanthi layanan ing omah njamin manawa ana pitulung yen sampeyan butuh

Logo merek sampeyan uga bisa disesuaikan.



Panas Tags: Pembuangan Sampah Dapur, Suplier, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR