Mesin Cetakan Injeksi Rumah Tangga Standar
  • Mesin Cetakan Injeksi Rumah Tangga Standar - 0 Mesin Cetakan Injeksi Rumah Tangga Standar - 0

Mesin Cetakan Injeksi Rumah Tangga Standar

Mesin Cetakan Injeksi Rumah Tangga Standar minangka kinerja stabil, biaya kompetitif, ngirit energi, lan kualitas tinggi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pambuka Mesin Cetakan Injeksi Rumah Tangga Standar

Produksi jangka pendek

Produksi robot volume dhuwur (kanggo entuk paling murah)

Lebokake cetakan, liwat cetakan

 

Sertifikasi Komputerisasi CE, ISO9001: 2008

Produk Kluwarga, Bagean Plastik Omah

Merek Dagang

Cover Film Film Plastik Cover, Pad Kayu, Film Bungkus

China Asal

Kode HS8477101090

 

Rincian Mesin Cetakan Injeksi Rumah Tangga Standar

Pencetakan sutra, Elektroplating, Las ultrasonik, Perakitan lan Kemasanâ € ¦

Liwat perusahaan adhine, kita uga nawakake manufaktur integral kanggo nutupi proses produksi liyane kayata stamping logam, die castingâ € ¦


Mesin Cetakan Injeksi Rumah Tangga Standar

Kacepetan luwih cepet. Rampung unggul.

Bagian tanpa cacat kritis ing mesin mati lan jamur.

Mesin kita nyedhiyakake akurasi lan permukaan sing unggul kanggo otomotif, medis, kemasan, produk konsumen rumah tangga lan cetakan mikro kanggo komponen elektronik mati / mesin cetakan sing dirancang khusus kanggo memenuhi tuntutan kecepatan, keandalan, akurasi reformasi lan permukaan kanthi paling apik kinerja kelas.



Panas Tags: Mesin Cetakan Injeksi Rumah Tangga Standar, Pemasok, Tuku, China, Murah, Regane, Kualitas

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
  • QR